× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δώδεκα μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουν την όψη του Πολιχνίτου

Υλοποιούνται από την δημοτική αρχή της Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/10/2022

Δώδεκα μικρά και μεγάλα έργα αλλάζουν την όψη του Πολιχνίτου

Στα έργα που υλοποιεί η δημοτική αρχή της δυτικής Λέσβου στην περιοχή του Πολιχνίτου αναφέρεται με δημοσίευση του ο δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος. Πρόκειται για 12 μικρά και μεγάλα έργα που άλλα βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και θα παραδοθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ενώ άλλα πρόκειται να ξεκινήσουν με την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά έχουν ως εξής:Πολύκεντρο Πολιχνίτου:Παράδοση σε λίγες μέρες. Παιδική Χαρά :Ομοίως παράδοση της θα γίνει εντός του Οκτωβρίου. Δημοτικό Σχολείο Πολιχνίτου:οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά με ταχείς ρυθμούς.Γυμνάσιο Πολιχνίτου:οι εργασίες επισκευής ξεκινάνε μετά το πέρας εργασιών στο Δημοτικό Σχολείο Παρακοίλων. Δημοτικό Στάδιο Πολιχνίτου :Υπογραφή σύμβασης εντός του Οκτωβρίου και έναρξη εργασιών. Νηπιαγωγείο Πολιχνίτου:Έναρξη εργασιών 1/2020 και πέρας 9/2020. Ανάπλαση Παραλιακής Οδού Νυφίδας :Εντάχθηκε στον πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτση" και βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης. Ομοίως Σκάλα Πολιχνίτου στο Πράσινο Ταμείο. Θερμοπηγές Πολιχνίτου :Λήξη υποβολής προτάσεων στις 15/10/2022.Ήδη υπάρχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Φωτισμός:Εχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του Πολιχνίτου.

Ασφαλτόστρωση στην περιοχή "Γλάρος " - Σκάλα Πολιχνίτου μέχρι Σκάλα Βασιλικών :Ολοκληρώθηκε η μελέτη και βρίσκεται στην διαδικασία χρηματοδότησης.

Δρόμος Πολιχνίτου - Θερμοπηγές Λισβορίου :Ολοκληρώθηκε η μελέτη και βρίσκεται στην διαδικασία χρηματοδότησης. Επίσης στα παραπάνω πρέπει να σημειωθεί ότι μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής από το 2021 η Σκάλα Πολιχνίτου διαθέτει Γαλάζια Σημαία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ