× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κίνδυνος ατυχήματος με καλώδια ηλεκτρισμού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

Τα καλώδια ηλεκτρικής ενέργειας τρίβονται πάνω στον κορμό και στα κλαδιά ενός δέντρου που βρίσκεται στην αυλή του σχολείου. ΔΕΔΔΗΕ και Δήμος κάνουν μπαλάκι την ευθύνη ο ένας στον άλλον

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/1/2023

Κίνδυνος ατυχήματος με καλώδια ηλεκτρισμού στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

Την αδιαφορία των αρμόδιων αρχών για το ενδεχόμενο πρόκλησης ατυχήματος στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης, επισημαίνει σε  επικοινωνία του με το «Ν» συμπολίτης  μας από το χώρο της εκπαίδευσης ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει επισημάνει το γεγονός ότι μία ακακία στην αυλή του σχολείου, από την πλευρά της οδού Ναυμάχου Παπανικολή, τρίβεται καθημερινά στα καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε ο συμπολίτης μας εκπαιδευτικός που ήρθε σε επαφή με το «Ν» το ζήτημα δεν είναι καινούργιο και μάλιστα πρόσθεσε το έχουν παρατηρήσει και άλλοι συνάδελφοί του. Το συγκεκριμένο δέντρο τρίβεται πάνω στα καλώδια εδώ και 3 χρόνια και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος στο σημείο αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ήρθα σε επαφή αρχικά με τη ΔΕΔΔΗΕ η οποία κατέγραψε το πρόβλημα και είπαν ότι θα με ενημερώσουν για την εξέλιξή του. Πράγματι ήρθαν σε επαφή μαζί συνεργάτες της υπηρεσίας τους οποίους κατατόπισα για το πρόβλημα που υπάρχει και τους φόβους μου. Την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν από τη ΔΕΔΗΕ ότι δεν είναι αρμόδιοι για να λύσουν το θέμα αλλά ότι αρμόδιος είναι ο Δήμος Μυτιλήνης. Μάλιστα μου είπαν ότι δεν υπάρχεις κίνδυνος φθοράς για το καλώδιο, διότι είναι πολύ ανθεκτικό. Βέβαια τους απάντησα ότι όσο ανθεκτικό και αν είναι αν τρίβεται συνέχεια πάνω εκεί επί τόσα χρόνια δεν θα αντέξει».

Στη συνέχεια ο συμπολίτης μας επικοινώνησε με το Δήμο Μυτιλήνης όπου ενημέρωσε για το πρόβλημα που υπάρχει την αρμόδια υπηρεσία και ζήτησε να ληφθούν μέτρα. Από εκεί πήρε την απάντηση ότι ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος και θα πρέπει να απευθυνθεί στη ΔΕΔΔΗΕ.

«Ουσιαστικά οι δύο αρμόδιες υπηρεσίες με έκαναν μπαλάκι χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη για το πρόβλημα που υπάρχει.

Σκέφτηκα, είπε χαριτολογώντας ο συμπολίτης μας, ότι αν δημοσιοποιηθεί το θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης ίσως κάποιος να συγκινηθεί!».  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»