× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο η Τσακίρη!

Η Μυτιληνιά τενίστρια κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1, για αθλήτριες κάτω των 12 ετών, στη Θεσσαλονίκη

Γράφει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσίευση 11/11/2019

Έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο η Τσακίρη!

Σπουδαία επιτυχία για την Ειρήνη Τσακίρη του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, που κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε1, για ηλικίες κάτω των 12 ετών, το οποίο διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μυτιληνιά τενίστρια πέτυχε 6 σερί νίκες στη διοργάνωση, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, ωστόσο εκεί λύγισε από την κούραση και γνώρισε την ήττα από την Δανάη Καζάκου της Πετρούπολης με 2-0 σετ, γεγονός όμως που δε μειώνει με τίποτα την τεράστια διάκρισή της.

Μάλιστα, για την Ειρήνη Τσακίρη, αυτή δεν ήταν η μόνη επιτυχία μέσα στο φθινόπωρο, αφού πριν λίγες ημέρες ξανά στη Θεσσαλονίκη είχε καταφέρει να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο μαζί με την αδερφή της Νάνσυ Τσακίρη, στο διπλό, στην προτελευταία διοργάνωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος U12.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια, καθώς και στον προπονητή της, που βάζουν ξανά τη Λέσβο μετά από πολλά χρόνια και τις τεράστιες διακρίσεις της Ραφαέλλας Ευσταθίου, στο χάρτη του ελληνικού τένις.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ