× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στη Δυτική Λέσβο, «χωρίς αλυσίδες μείνετε σπίτι»

Τροχαίο ατύχημα χωρίς τραυματισμούς στην περιοχή των Χυδήρων με πρωταγωνιστή «σίγουρο» οδηγό- Τι λέει ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Αξής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/2/2023

Στη Δυτική Λέσβο, «χωρίς αλυσίδες μείνετε σπίτι»

Χωρίς ευτυχώς τραυματίες ήταν το τροχαίο ατύχημα σε δρόμο στην περιοχή των Χυδήρων της δυτικής Λέσβου με πρωταγωνιστή οδηγό αγροτικού αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κινούμενος στην περιοχή του πρώτου γεφυριού πριν από το χωριό χωρίς αλυσίδες, βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι.

Με αφορμή το γεγονός επαναλαμβάνεται η σύσταση προς όλους και ιδιαίτερα σε όσους κινούνται στη δυτική Λέσβο, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις και σε περίπτωση ανάγκης αυτές να γίνονται μόνο με αλυσίδες. Αυτό τόνισε μιλώντας στο «Ν» ο  Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ανδρέας Αξής.

Ο κ. Αξής ανέφερε ότι δεν είναι το χιόνι το πρόβλημα, αλλά ο παγετός. Συνεργεία του Δήμου βλέπουν προβλήματα στην περιοχή γύρω από τον Λεπέτυμνο, αλλά μεταβαίνουν και στην Άγρα και τον Μεσότοπο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ