× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τοποθετήθηκε ο οικίσκος τουαλετών στο Γήπεδο Λουτρών!

Ένα χρόνιο αίτημα της κοινότητας ικανοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με ενέργειες του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/11/2019

Τοποθετήθηκε ο οικίσκος τουαλετών στο Γήπεδο Λουτρών!

Λυόμενες τουαλέτες τοποθετήθηκαν στο Γήπεδο Λουτρών, ικανοποιώντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα της κοινότητας Λουτρών του δήμου Μυτιλήνης. Το πρόβλημα που υπήρχε ήταν έντονο και βρήκε λύση χάρη στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, με απόφαση του προέδρου του, Σταύρου Ψαρρόπουλου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί, τοποθετήθηκαν οι λυόμενες τουαλέτες, οι οποίες, αγοράστηκαν με πόρους του νομικού προσώπου. Σημειώνεται, ότι από τη λήψη της απόφασης έως και την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με την τοποθέτηση του οικίσκου, μεσολάβησε διάστημα επτά μηνών. 

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, στον λυόμενο οικίσκο συμπεριλαμβάνονται δύο τουαλέτες για γυναίκες, δύο για άνδρες και μία για άτομα με αναπηρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τη στιγμή που μπήκαν και οι τουαλέτες στο Γήπεδο Λουτρών, μπορεί κανείς να πει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του. Χάρη στο συνθετικό τάπητα που τοποθετήθηκε, τον ηλεκτροφωτισμό και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, το συγκεκριμένο γήπεδο αποτελεί μία από τις πληρέστερες αθλητικές εγκαταστάσεις σε χωριό του νησιού μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ