× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

New Balance: 4 συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό μοντέλο sneakers για τις ανάγκες σας

Δημοσίευση 3/4/2023

New Balance: 4 συμβουλές για να επιλέξετε το σωστό μοντέλο sneakers για τις ανάγκες σας

Η επιλογή του σωστού μοντέλου sneakers δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Εκτός του στυλιστικού και χρωματικού κομματιού, τα σωστά sneakers είναι ποιοτικά και απαντούν στις ανάγκες τις καθημερινότητάς μας.

Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ένα μοντέλο αθλητικά παπούτσια για την προπόνηση, υπάρχουν μάρκες που στοχεύουν στην άνεση κατά την άθληση, χωρίς φυσικά να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα ή το στυλ των μοντέλων τους.

Σε αυτόν τον οδηγό θα εξετάσουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε το επόμενο sneaker σας. Από τις τοπ επιλογές σε brand εώς και τα πιο στυλάτα μοντέλα για τις κάζουαλ εμφανίσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιλέγοντας ένα ζευγάρι sneakers: Αθλητικά New Balance και άλλες επιλογές

Γίνεται λοιπόν εμφανές, πως η σωστή επιλογή έχει να κάνει με τις δικές σας ανάγκες και την καθημερινότητά σας. Αν για παράδειγμα, ψάχνετε ένα ζευγάρι sneakers για το γυμναστήριο και την προπόνηση, τότε μάρκες όπως η New Balance αποτελούν σχεδόν μονόδρομο, τόσο όσον αφορά το στυλ αλλά και την ποιότητα στην άθληση. 

Αντιθέτως, τα sneakers που παράγουν οίκοι μόδας όπως η Tommy Hilfiger είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή για τις κάζουαλ και ημιεπίσημες εμφανίσεις μας. Σε περίπτωση που ψάχνετε λοιπόν κάτι τέτοιο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Tommy Hilfiger sneakers στο https://answear.gr/m/tommy-hilfiger.

Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ένας από τους παραπάνω τύπους sneakers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιό μοντέλο Sneakers να επιλέξετε για το γυμναστήριο ή την προπόνηση;

Τα sneakers που φτιάχνονται με γνώμονα την άνετη και ποιοτική άθληση, έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, τα sneakers της Under Armor ή της New Balance παράγονται με προτεραιότητα την άνεση και την προστασία του ποδιού κατά τις έντονες δραστηριότητες. 

Έτσι, αυτές οι εταιρείες στοχεύουν στα ποιοτικά υλικά κατασκευής, τους ενισχυμένους πάτους, και την απορρόφηση των κραδασμών. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Sneakers για κάζουαλ εμφανίσεις: Τι να επιλέξω;

Αντίστοιχα, τα sneakers που φτιάχνονται για να μας συνοδέψουν στις καθημερινές εξόδους, στοχεύουν και αυτά στην άνεση. Όμως, η προτεραιότητα εδώ δίνεται κυρίως στο στυλ και τις σχεδιαστικές επιλογές που έχει ο καταναλωτής. 

Φυσικά, ένα ζευγάρι sneakers της Tommy Hilfiger ή της Calvin Klein έχει συνήθως πιο διακριτικό σχεδιαστικά, για να προσδώσει μία έξτρα νότα φινέτσας. 

Στυλ, μέγεθος και χρώμα: Πού μπορείτε να βρείτε τα πλέον ποιοτικά sneakers;

Η τελική επιλογή έχει να κάνει με τις ανάγκες αλλά και το προσωπικό στυλ του καθενός. Το καλό είναι πως οι online επιλογές είναι πολλές, τόσο για όσους βρίσκονται στην Ελλάδα, όσο και για αυτούς που κάθονται στην Κύπρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, στο κατάστημα της Answer στην Κύπρο, θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα sneakers της Νew Balance στο https://answear.com.cy/m/new-balance, της Tommy Hilfiger, αλλά και όλων των υπολοίπων επώνυμων brands της αγοράς. Ο στόχος είναι να βρείτε ένα ζευγάρι sneakers που να απαντά στις ανάγκες σας όσον αφορά το στυλ, το χρώμα αλλά και το μέγεθος του υποδήματος. 

Αυτοί είναι άλλωστε και οι βασικότεροι τρεις παράγοντες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο οπτικά αθλητικό υπόδημα. Όμως, μη ξεχνάτε πως στην τελική επιλογή θα πρέπει πάντα να σκέφτεστε και τις προσωπικές ανάγκες σας. Αυτές φυσικά προκύπτουν από τις δραστηριότητες που αναλύσαμε παραπάνω. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η αύξηση του κόστους των νέων δανείων

Στις 5,78 εκατοστιαίες μονάδες διαμορφώθηκε το επιτοκιακό περιθώριο κέρδους των τραπεζών
ΑΓΡΟΤΕΣ

Η τραγωδία των αγροτικών πληρωμών

Σχόλιο του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπου Κασίμη για τα προβλήματα στην πληρωμή των αγροτικών επιδοτήσεων
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αγροτική Στέγη: Η δύναμη του Αγρότη

Στεγάζεται σε ένα μεγάλο σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στην Καλλονή και σε νέο κατάστημα στη Λάρσο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ο Γεραγώτης που παράγει βιολογικές βρώσιμες ελιές

Συνέντευξη με έναν νέο αγρότη
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανοιξιάτικη ευφορία στις τιμές του ελαιολάδου

Δείτε εδώ πως διαμορφώθηκαν σήμερα 7 του Μάη οι τιμές του ελαιολάδου στην Ισπανία
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις φορολογικού έτους 2023

Οι δικαιούχοι των αγροτικών επιδοτησεων μπορούν να πάρουν και να εκτυπώσουν τις βεβαιώσεις
ΑΓΡΟΤΕΣ

Γεωτεχνική Αιγαίου: Αξιόπιστος σύμβουλος ελαιοπαραγωγών, τυποποιητών και εμπόρων ελαιολάδου

Στη Λέσβο λειτουργούν οχτώ καταστήματα της επιχείρησης και μάλιστα το τελευταίο που βρίσκεται στο περιοχή Φανάρι στο κέντρο της Μυτιλήνης, πραγματοποίησε πρόσφατα τα εγκαίνιά του
ΑΓΟΡΑ

Τι θα συμβεί στους επαγγελματίες που θα αμφισβητήσουν το ελάχιστο τεκμαρτό;

Αντιμέτωποι με αυστηρούς ελέγχους ακόμη και άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών θα βρεθούν όσοι επαγγελματίες υποβάλλουν ψηφιακά αμφισβήτηση των στοιχείων της εφορίας
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται αυξήσεις στην τιμή του καφέ

Η μειωμένη διεθνής παραγωγή οδηγεί την κούρσα των ανατιμήσεων στην παγκόσμια αγορά
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκαν οι διανυκτερεύσεις τουριστών στο Βόρειο Αιγαίο

Παρά την αύξηση επισκέψεων και ταξιδιωτικών εισπράξεων στα νησιά της Περιφέρειας καταγράφηκε ανησυχητική μείωση των διανυκτερεύσεων. Στην προτελευταία θέση το Βόρειο Αιγαίο μεταξύ των 13 Περιφερειών της χώρας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση της παραγωγής κρασιού στην Ελλάδα

Στο 35,1% έφθασε η πτώση της εγχώριας παραγωγή