× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Η απόλυτη παράνοια Μητσοτάκη φάνηκε σήμερα στην Ερμού»

Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δημήτρη Μοιρασγεντή για την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/5/2023

«Η απόλυτη παράνοια Μητσοτάκη φάνηκε σήμερα στην Ερμού»

Με αφορμή την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο ο υποψήφιος βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δημήτρης Μοιρασγεντής  έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Η απόλυτη παράνοια του κυρίου Μητσοτακη φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα στην Ερμού. Η Μόρια του 2019, με κάτω από 5.000 αιτούντες άσυλο που παρέλαβαν, εγινε επι των ημερών τους 22.000. 
Μετά, τηρώντας τις υποσχέσεις τους και αφου πρώτα έφεραν τα ΜΑΤ, ηρθε και η κανονικότητα της Βαστριας. Από το προσφάτως καλά καθαρισμένο πρώην ΚΥΤ και δίπλα σε πανό με έργα εικονικής πραγματικότητας, ηρθαν να μοιράσουν εθνική υπερηφάνεια με το κιλό ενώ στην Ερμου είδαμε «τη μάχη του μικροφώνου».  
Αυτά μόνο νίκη και δυο βουλευτές δεν προαναγγέλουν.
Άραγε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετά από τη Λεσβο θα πάει Ρόδο είναι για την προεκλογική εκστρατεία ή για τις ανάγκες του αξιώματος;
Κατά τα αλλα οι νησιώτες πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που πληρώνουν πανάκριβα εισιτήρια για να μετακινηθούν;
Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε σε εκλογες απλής λογικής. Στις 22 Μαΐου δινουν τη θεση τους στη δικαιοσύνη που θα έρθει παντού». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ