× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης πήγε πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/5/2023

«Μεγάλη βραδιά για το ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ως «μεγάλη νίκη» για το ΠΑΣΟΚ αλλά και «μεγάλη νίκη» για τη δημοκρατική παράταξη, ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Ανδρουλάκη για τα αποτελέσματα των εκλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που υπέγραψαν αυτή τη μεγάλη νίκη σήμερα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης πήγε πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.  Την ίδια ώρα, οπαδοί του ΠΑΣΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Ο κόσμος φώναζε συνθήματα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ