× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Λίγο πριν την αίθουσα τοκετού, η Μαρία Κομνηνάκα στέλνει μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ

Η υποψήφια βουλεύτρια του ΚΚΕ, η οποία διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους στη Λέσβο το κόμμα και να εκλέξουν ξανά κομμουνιστή βουλευτή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/5/2023

Λίγο πριν την αίθουσα τοκετού, η Μαρία Κομνηνάκα στέλνει μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ

Μήνυμα για ισχυρό ΚΚΕ στη Λέσβο και τρίτη έδρα με κομμουνιστή βουλευτή, έστειλε σε συνέντευξή της στο «Ν» 99 fm  η υποψήφια βουλεύτρια Μαρία Κομνηνάκα λίγες ημέρες πριν μπει στην αίθουσα τοκετού για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Κομνηνάκα αν και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, εντούτοις συμμετείχε  σε όλες τις περιοδείες του κόμματος στα χωριά, στη Λήμνο και σε χώρους εργασίας. Η ίδια δημόσια στον αέρα ευχαρίστησε τους συντρόφους της στο ΚΚΕ που τη στήριξαν στην προσπάθειά της.

Αναφερόμενη στο αποτέλεσμα των εκλογών εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι ο κόσμος επιβράβευσε τις προσπάθειες του Κομμουνιστικού Κόμματος όλη την τετραετία για τα δικαιώματα των λαϊκών οικογενειών, των εργαζομένων, των ανέργων, των νέων, των φοιτητών και των αγροτών, και έτσι σημειώθηκε σημαντική αύξηση του ποσοστού του κόμματος τόσο πανελλαδικά όσο και στον νομό μας.

Όπως τόνισε η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί ιδιαίτερα στη Λέσβο με στόχο την επανεκλογή βουλευτή του ΚΚΕ, παρά την όποια αντικομουνιστική φιλολογία αναπτύσσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μέσα από τις συνεντεύξεις των στελεχών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι αστείο να ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνες στο ΚΚΕ για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας με το τεράστιο αυτό ποσοστό. Η ευθύνη ανήκει κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και στην αντιπολίτευση που έκανε η οποία προφανώς δεν έπεισε τον λαό για τις προθέσεις του. Από την άλλη πλευρά ακούμε το ΠΑΣΟΚ να θυμάται τα γεγονότα του 1989 για τα οποία έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας ως κόμμα. Σε κάθε περίπτωση και το ίδιο συνεργάστηκε με τη Νέα Δημοκρατία το 2012 για να φέρουν σκληρά μνημόνια και αντιλαϊκά μέτρα στη χώρα».

Όπως σημείωσε η Μαρία Κομνηνάκα, πλέον το διακύβευμα για τις επόμενες εκλογές είναι να δυναμώσει όσο γίνεται το ΚΚΕ το οποίο πρόσθεσε θα είναι η μόνη ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι σε μια παντοδύναμη Νέα Δημοκρατία η οποία θα επιχειρήσει να περάσει αντιλαϊκά μέτρα και νομοσχέδια τα οποία θα χειροτερέψουν τη διαβίωση των πολιτών.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ειδικά στο νησί μας οι πολίτες αναγνωρίζοντας την ισχυρή παρουσία του ΚΚΕ στο πλευρό του λαού μας σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετώπιζε, στις διακοπές και επανασυνδέσεις ρεύματος, στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικία και σε τόσους άλλους αγώνες, θα ενισχύσει  τις δυνάμεις μας με την ψήφο του ώστε να επανεκλεγεί βουλευτής Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βέβαιο είναι ότι η παρουσία εκπροσώπου του κόμματος από το νομό μας θα κάνει μεγάλη διαφορά στη βουλή με ισχυρή διεκδίκηση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το «καλάθι της αγάπης» σε 140 οικογένειες της Λέσβου

Τρόφιμα από τον Ερυθρό Σταυρό σε ευάλωτους, αλλά και στο Κοινωνικό Συσσίτιο της Μητρόπολης