× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Τεμπονέρας αλλάζει την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ

Oι χρήστες των social media αποθεώνουν τον πρόεδρο της εκλογικής του επιτροπής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 31/5/2023

Ο Τεμπονέρας αλλάζει την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο δείγμα με την ανανέωση των προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ κρίνεται θετικό. Κι αυτό οφείλεται πρωτίστως στον Διονύση Τεμπονέρα, που έχει τεθεί επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νεαρός εργατολόγος δικαιώνει με τις πρώτες δηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις του τις μεγάλες προσδοκίες που έχει από αυτόν ο Αλέξης Τσίπρας. Ήπιος στο λόγο του, ψύχραιμος απέναντι σε προκλήσεις γαλάζιων στελεχών, καταρτισμένος και ενημερωμένος. Τα δε σχόλια στα σόσιαλ μίντια είναι αποθεωτικά, ιδίως για την εμφάνιση του ανερχόμενου στελέχους σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Να θυμίσουμε βέβαια ότι ο κ. Τεμπονέρας δεν είναι άγνωστος στο κομματικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ. Στο περσινό συνέδριο του κόμματος είχε εκλεγεί τρίτος σε σταυρούς στην Κεντρική Επιτροπή, μετά την Έφη Αχτσιόγλου και τη Ρένα Δούρου, ακριβώς πάνω από Παππά, Σπίρτζη, Ραγκούση.Το θέμα είναι τώρα εάν και οι άλλες επιλογές της ηγεσίας για την ανάδειξη νέων προσώπων θα έχουν ανάλογη επιτυχία.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ