× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Είναι στο χέρι μας το ΜέΡΑ25 στη Βουλή»

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση-συζήτηση του κόμματος στη Λέσβο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/6/2023

«Είναι στο χέρι μας το ΜέΡΑ25 στη Βουλή»

Στο δημόσιο χώρο της Φυκιότρυπας βρέθηκαν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου τα μέλη και οι φίλοι του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στη Λέσβο πραγματοποιώντας την προεκλογική εκδήλωση-συζήτηση του κόμματος. Τα στελέχη και οι υποψήφιοι ευχαρίστησαν όλους τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση:

« Εκεί, στο δημόσιο χώρο, μπορέσαμε να βρεθούμε, να μεταφέρουμε το μήνυμα αγώνα του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και να συζητήσουμε από κοινού το φάσμα των πολιτικών που καθορίζουν και δημιουργούν χρέος αντίστασης για την υπεράσπιση των ζωών μας. Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αναγνωρίζει την ανάγκη παρουσίας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στην ερχόμενη Βουλή, να αποτελεί μία αποτελεσματική διεκδικητική αντιπολίτευση, μία δύναμη που θα ανακόψει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, μία φωνή που θα είναι η φωνή των κινημάτων και του αγωνιζόμενου λαού το επόμενο διάστημα. Επιμένουμε πως αν θέλουμε αυτή τη φωνή στη βουλή, είναι στο χέρι μας»!



ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ