× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Δυτική Λέσβο

Θα εγκατασταθούν επίσης φωτοβολταϊκά συστήματα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/7/2023

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Δυτική Λέσβο

Στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης», ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, υπέγραψε σήμερα το πρωί με τον ανάδοχο και τη σύμβαση για την εγκατάσταση Σταθμών φόρτισης, φωτοβολταϊκών συστημάτων και πρόσθετων εργασιών ΟΚΩ, συνολικού προϋπολογισμού 222.252 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από την ίδια πράξη, ο Δήμος έχει ήδη αποκτήσει ή αναμένεται μέχρι το επόμενο διάστημα να παραλάβει και να εγκαταστήσει πινακίδες κυκλοφορίας σε 2 SUV επιβατικά 5θέσια οχήματα, 2 mini van εννιαθέσια επιβατικά τύπου Combi, 1 μικρό φορτηγό μεταφοράς εμπορευμάτων, δύο λεωφορεία χωρητικότητας των 27 και 34 καθήμενων αντίστοιχα (για χρήση και από ΑΜΕΑ), δύο ανοιχτά διαξονικά φορτηγά των 7.5 tn μικτού φορτίου, ένα όχημα πλύσης κάδων, οδών που θα μπορεί να λειτουργεί και ως πυροσβεστικό και αποφρακτικό.

Με την παρούσα σύμβαση πλέον, θα δημιουργηθούν τρία Ηλεκτρικά Αμαξοστάσια που θα βρίσκονται:

στην Καλλονή (με δύο διπλούς και πέντε μονούς φορτιστές)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

στην Πέτρα (με τρεις μονούς φορτιστές)

στον Πολιχνίτο (με ένα μονό φορτιστή)

στη Ερεσό (με τρεις μονούς φορτιστές)

Στις ίδιες περιοχές θα γίνουν και οι εργασίες ΟΚΩ (που θα προστίθενται στις υφιστάμενες) και εκεί σύμφωνα με την πρόταση θα εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά συστήματα με μπαταρίες για κατανάλωση φορτιστών.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ