× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Το μουσείο Βρανά δεν είχε ποτέ διευθυντή»

Ανακοίνωση από την Εταιρεία «Αρχιπέλαγος», για υποψήφιο που αναφέρει ως ιδιότητα ότι είχε εργαστεί ως διευθυντής στο Μουσείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/8/2023

«Το μουσείο Βρανά δεν είχε ποτέ διευθυντή»

Διευκρινιστική ανακοίνωση για την ιδιότητα υποψηφίου σε αυτοδιοικητικό συνδυασμό για τις εκλογές του Οκτωβρίου, εξέδωσε η εταιρεία «Αρχιπέλαγος» που διαχειρίζεται το Μουσείο - Ελαιοτριβείο Βρανά. Στην ανακοίνωση αναφέρει: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η «Εταιρεία Αρχιπέλαγος» από συστάσεως της είναι ένας αμιγώς πολιτιστικός φορέας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της, δεν συμμετέχουν και δεν θα αναμειχθούν καθ’ οποιοδήποτε τρόπο στις επερχόμενες αυτό-διοικητικές εκλογές.

Επειδή μεμονωμένος υποψήφιος συγκεκριμένου ‘’Δημοτικού Συνδυασμού’’, περιέλαβε στο Βιογραφικό του, που δημοσιεύθηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε., ότι υπήρξε Διευθυντής του «Μουσείου Ελαιοτριβείου Βρανά» δηλώνουμε ότι είναι αναληθές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Συγκεκριμένος κύριος υπήρξε για συγκεκριμένο διάστημα «εργοδηγός» σε συγκεκριμένες εργασίες και τίποτα περισσότερο.

Η «Εταιρεία Αρχιπέλαγος» από το καταστατικό της δεν προβλέπει θέση διευθυντή. Την Διοίκηση ασκεί ο πρόεδρος της (επί 20 έτη  Ν. Κούνδουρος 1997-2017) και τα μέλη του Δ.Σ., και από το 2017 ο Ν. ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ και το νέο Δ.Σ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο επικεφαλής Υποψήφιος Δήμαρχος, στην παράταξη του οποίου συμπεριλαμβάνεται ο συγκεκριμένος υποψήφιος με το αναληθές βιογραφικό, δεν είχε γνώση της αλήθειας».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ