× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στην Αυτοδιοίκηση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγει στην κοινωνία δυνατός και να στηρίξει τους πολίτες που τον έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», ανέφερε μιλώντας στο «Ν» το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου Μαρία Νικολάρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/9/2023

«Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στην Αυτοδιοίκηση»

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα, αναδεικνύουν την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να συντάξει τις δυνάμεις του και να βγει στην κοινωνία στηρίζοντας τα αιτήματα και τις ανάγκες της», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Νικολάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση η Μαρία Νικολάρα τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία είναι σε μια δύσκολη κατάσταση εν μέσω φυσικών καταστροφών, πλημμύρων και πυρκαγιών οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές της και προκαλούν ποικίλα προβλήματα στην καθημερινότητα.

Όπως τόνισε το κράτος δεν είχε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά για την αποφυγή όλων αυτών των καταστάσεων με δεδομένο όπως τόνισε ότι η περιοχή του Βόλου και της Καρδίτσας είχαν δοκιμαστεί ξανά πριν μερικά χρόνια με την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ.

«Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που είχε εκπονήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με προσλήψεις προσωπικού, δασοπυροσβεστών κ.λπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Νικολάρα ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για την προσεχή Κυριακή επισήμανε ότι οι πολίτες και τα μέλη του κόμματος θα ήταν καλό να συμμετέχουν στη διαδικασία δείχνοντας με την ψήφο τους ενεργά ποια πορεία θέλουν να ακολουθήσει το κόμμα τα επόμενα χρόνια.

Όπως τόνισε οι 5 υποψήφιοι είναι ενεργά στελέχη του κόμματος, οι τρεις μάλιστα από αυτούς σημείωσε είχαν υπηρετήσει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το διάστημα 2015 – 2019 και έχουν δώσει δείγματα γραφής για την πολιτική τους ταυτότητα.

Η ίδια σημείωσε ότι θα στηρίξει με την ψήφο της τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος θεωρεί ότι στην παρούσα φάση είναι το πρόσωπο που με την συμπεριφορά του σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το κόμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρία Νικολάρα αναφέρθηκε στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα της Βάσως Χοχλάκα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η ίδια ως εν ενεργεία περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με την Συμπαράταξη Πολιτών σημείωσε ότι δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» ως υποψήφια, ωστόσο στήριξε το νέο συνδυασμό και βοήθησε σημαντικά στην κατάρτισή του και στην συνεργασία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μπήκαν στο συνδυασμό.

Η ίδια σημειώνει πως αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή για τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου είναι η παράταξη «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», η οποία προτείνει μια εντελώς διαφορετική διαχείριση χρηματοδοτήσεων και πόρων με κέντρο τους νησιώτες και τις ανάγκες τους.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου