× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Παναγιώτης Καλέλλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

«Δίπλα στον πολίτη, όπως ήμουν πάντα»

Δημοσίευση 13/9/2023

Παναγιώτης Καλέλλης: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Πανάγο Κουφέλο

Κάθε άνθρωπος επιλέγει να ακολουθήσει εκείνο το μονοπάτι της ζωής που του ταιριάζει. Η δική μου επιλογή, χρόνια τώρα, είχε ως προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπηρέτησα με αίσθημα ευθύνης στην Ελληνική Αστυνομία και πλέον όντας υποστράτηγος εν αποστρατεία νοιώθω το ίδιο έντονα την ανάγκη διάθεσης της προσωπικότητάς μου στο κοινωνικό σύνολο.

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφάσισα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης, με τον Συνδυασμό «Νέα Δράση, Νέος Δήμος» με επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο. 

Αξιώνομαι του δικαιώματός μου στο εκλέγεσθαι επιδιώκοντας να συμβάλω στο οικοδόμημα ενός Δήμου που θα είναι κοντά στον πολίτη, αντιμετωπίζοντας τις ανάγκες της καθημερινότητας και προσφέροντας τις συνθήκες εκείνες, που κάνουν την Μυτιλήνη πιο ανθρώπινη και πιο λειτουργική την διαβίωση των δημοτών με ουσιαστικές παρεμβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Νέα Δράση – Νέος Δήμος» γιατί θέλω να συμβάλλω στην πορεία του τόπου που αγαπώ από τη θέση του αιρετού.

Αποδέχθηκα την πρόταση που μου έγινε από τον Πανάγο Κουφέλο, γιατί εκτιμώ ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και κατάφερε ως αντιπεριφερειάρχης Λέσβου να αποκτήσει την γνώση και την εμπειρία που είναι απαραίτητα εφόδια για να ανταπόκρισή του στις ανάγκες και στα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στις ανάγκες που θέτω σε προτεραιότητα περιλαμβάνονται η καθαριότητα, η λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος, η ασφάλεια των πολιτών και η πρόσβασή τους στις υπηρεσίες, ενώ θα πρέπει να επισημάνω ότι στον προγραμματισμό του Πανάγου Κουφέλου εμπεριέχονται όλες εκείνες οι παρεμβάσεις που θα συντελέσουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για όλους αυτούς τους λόγους στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ζητώ την ψήφο σας, για να εκπροσωπήσω την Μυτιλήνη στο Δημοτικό Συμβούλιο τα επόμενα χρόνια.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Παναγιώτης Καλέλλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υποστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ

Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Δράση – Νέος Δήμος» του Πανάγου Κουφέλου 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ