× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

«Δεν θα μείνω Δήμαρχος του Έλις Αιλαντ!»

Εφ’ όλης της ύλης στο «Ν» ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος αποκαλύπτει τι συμφωνήθηκε απ’ όλους στο αεροδρόμιο της Αθήνας και μια μέρα μετά ανατράπηκαν τα πάντα!

Γράφει η ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ Δημοσίευση 24/1/2020

«Δεν θα μείνω Δήμαρχος του Έλις Αιλαντ!»

Τι ειπώθηκε κεκλεισμένων των θυρών και έγινε καπνός την επόμενη ημέρα; Ποιοι του πήραν το κινητό για τη συνάντηση; Ποιες είναι οι σχέσεις του Δήμου Δυτικής Λέσβου με τον Δήμο Μυτιλήνης αναφορικά με το προσφυγικό, αλλά και με τη διάσπαση του ενιαίου δήμου; Γιατί εντυπωσιάστηκε ο πρόεδρος της Βουλής από τον Ταξιάρχη Βέρρο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συσκέψεις επί συσκέψεων, ταξίδια- αστραπές στην Αθήνα, πολλά παραλειπόμενα και κυρίως μια συμφωνία απ’ όλες τις πλευρές που δεν επισημοποιήθηκε ποτέ, -να παραμείνει η Μόρια χωρίς άλλη νέα δομή, με άμεση αποσυμφόρηση, λουκέτο στον Καρά- Τεπέ και ενίσχυση «δώρο» στον Δήμο Μυτιλήνης αθλητικές εγκαταστάσεις στη θέση του. Σχέδιο που θα μείνει για πάντα στο χαρτί, σε αυτή τη σύσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ Δημάρχων, Περιφερειάρχη και υπουργού στον κρατικό αερολιμένα της Αθήνας.

Την επόμενη μέρα η κυβέρνηση έκανε πίσω δημιουργώντας νέο υπουργείο αυτό της Μετανάστευσης, κάνοντας στην «μπάντα» το υπουργείο Εσωτερικών, τον κ. Θεοδωρικάκο, αλλά και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, καλεσμένος στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm και την εκπομπή «Ανθέων 99» μίλησε για όλους και για όλα! Με το εύστοχο χιούμορ του και επιμένοντας ότι μπορεί να του αρέσει το τυρί, αλλά το βλέμμα του είναι προσηλωμένο στη φάκα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

«Δεν θα μείνω Δήμαρχος του Έλις Άιλαντ» τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, εκτιμώντας ότι ένα από τα σχέδια της κυβέρνησης, τα οποία οι κάτοικοι του νησιού θα αποτρέψουν πάσει θυσία είναι να δημιουργήσει πολλές δομές.

Το δήλωσε και χτες ότι «Αν προσπαθήσουν να κατασκευάσουν νέα δομή στον Δήμο Δυτικής Λέσβου(ανοιχτή, κλειστή, εναέρια, υπόγεια, υπέργεια) θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν στο νησί πολλές διμοιρίες ΜΑΤ γιατί θα πρέπει να δείρουν πρώτα πολύ κόσμο. Αν προσπαθήσουν να το κάνουν στα όρια του Δήμου Μυτιλήνης και ο αδελφός Δήμος διαφωνήσει, θα είμαστε εκεί να τον βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αν - ο μη γένοιτο-ηττηθούμε σαν Δήμος Δυτικής Λέσβου στην προσπάθεια μας-πράγμα που για μένα σημαίνει ότι θα χάσουμε πολλούς βαθμούς ελευθερίας σαν τόπος - δεν θα συνεχίσω να σας εκπροσωπώ σαν Δήμαρχος.»

 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Για την εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Συγκρούστηκε φορτηγό με μηχανάκι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοσχοβόλησε το σχολείο λαζαράκια!

Τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης έπλασαν, στόλισαν και έψησαν τα λαζαράκια γεμίζοντας όλους τους σχολικούς χώρους με αρώματα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κι από τη Λέσβο πέρασε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ιωσήφ Αντιζάς ή «Κοντός»: Το όνομά του είναι το πρώτο που φιγουράρει στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη
ΥΓΕΙΑ

Νέο μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανήλικος Γεραγώτης καλλιεργούσε χασίς

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα ανοιχτά του Μανταμάδου

Επιχείρηση διάσωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Με κινητοποίηση θα υποδεχθούν οι γιατροί τον υπουργό Υγείας

Ο Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου ανακοίνωσε στάση εργασίας για την Τρίτη 30 Απριλίου και καλεί σε κινητοποίηση
ΑΓΡΟΤΕΣ

Καταδίκες αγροτών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου καταγγέλλει τις καταδίκες αγροτών σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Γενάρη του 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα