× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απονομή πτυχίων γλωσσομάθειας από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ

Κατάμεστη η αίθουσα του κινηματογράφου «Αρίων»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/1/2020

Απονομή πτυχίων γλωσσομάθειας από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και απονομής πτυχίων γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο «ΑΡΙΩΝ», από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΜΠΟΥΛΑ.
Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν πτυχία Αγγλικής Γλώσσας από β’ προκαταρκτική έως Proficiency καθώς και πτυχία Γαλλικών, τα οποία αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018 – 2019.
Η αίθουσα 1 του Κινηματογράφου ήταν κατάμεστη από γονείς και φίλους των τιμώμενων μαθητών, οι οποίοι ένιωσαν μεγάλη ικανοποίηση για την ανταμοιβή των κόπων τους.
Τους παριστάμενους προσφώνησε ο Διευθυντής Σπουδών Γιώργος Μπουλάς και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα της εκδήλωσης. Τέλος, ακολούθησε κλήρωση δώρων και μπουφές.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ