× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του γηπέδου Παναγιούδας

«Ομαλή η εξέλιξη των έργων και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα» λέει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/2/2024

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του γηπέδου Παναγιούδας

Αυτοψία στα δύο υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιούνται στον χώρο του γηπέδου της Παναγιούδας, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Σωκράτη Γιακουμή, του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, της επιβλέποντος μηχανικού, Κασσάνδρας Τσουπή, των αναδόχων καθώς και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Πραξιτέλη Καραλούδα και της Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου «Θησέας Παναγιούδας», Νάντια Χατζησάββα.


Το ένα έργο αφορά την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ, στον χώρο που βρισκόταν το ανοιχτό γήπεδο, με την τοποθέτηση προκατασκευασμένου στεγάστρου. Το κλειστό γήπεδο έχει θεμελιωθεί με οπλισμένο σκυρόδεμα, όπου τοποθετείται ήδη αψιδωτή κατασκευή με ξύλινο σκελετό, ο οποίος θα καλυφθεί με υψηλής ποιότητας μεμβράνη. Στο εσωτερικό του γηπέδου θα τοποθετηθεί ελαστικό προκατασκευασμένο δάπεδο, κινητές μπασκέτες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ. Αθλητισμού, φιλέ βόλεϊ και ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων, ενώ στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθεί και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χώρο στάθμευσης.
Το δεύτερο έργο αφορά την κατασκευή γηπέδου 5x5, στον χώρο του παλιού γηπέδου ποδοσφαίρου της Παναγιούδας, με περίφραξη και ηλεκτροφωτισμό αγωνιστικού χώρου και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπιστώσαμε πως η εξέλιξη και των δύο έργων, που εκτελούνται στο γήπεδο της Παναγιούδας, είναι ομαλή και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Πρόκειται για έργα, τα οποία με την ολοκλήρωσή τους καλύπτουν διαχρονικές ανάγκες των αθλητικών σωματείων αλλά και των κατοίκων γενικότερα, όχι μόνο της Παναγιούδας, που αποκτά αθλητικούς χώρους στολίδι για τον Δήμο μας συνολικά, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Ήδη συζητάμε επέκταση των παρεμβάσεων στον περιβάλλοντα χώρο, για ακόμη καλύτερη αξιοποίησή του».
Και τα δύο έργα χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (το έργο κατασκευής γηπέδου 5x5 και από ίδιους πόρους του Δήμου Μυτιλήνης), και δημοπρατήθηκαν και συμβασιοποιήθηκαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη