× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Με ντόπιους συνεργάτες η ναζιστική συμμορία

Το «Ν» αποκαλύπτει τους συνεργάτες στη Μυτιλήνη των νεοναζί που παρακολουθεί η Ιντερπόλ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 7/3/2020

Με ντόπιους συνεργάτες η ναζιστική συμμορία
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Η ύπαρξη και λειτουργία στη Μυτιλήνη ακροδεξιάς ομάδας ήταν γνωστή. Γνωστό δεν ήταν ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Μυτιλήνης διατηρούσε επαφή με νεοναζιστικές συμμορίες στην Ευρώπη όπως αυτή που αποκαλύφθηκε ότι είχε έρθει στη Μυτιλήνη χθες Παρασκευή. Ο λόγος για τη συμμορία - οργάνωση GENERATION IDENTITAIRE («Γενιά της ταυτότητας») με μέλη σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία και Σερβία και σκοπό «να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης» και το ηγετικό της στέλεχος Μάριο Μίλλερ. Ο οποίος όπως είπε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας είναι γνωστός για τη νεοναζιστική του δράση σε όλη της Ευρώπη και μάλιστα παρακολουθείται από την Ιντερπόλ!

Στη Μυτιλήνη λοιπόν οι τέσσερις που δέχθηκαν χθες το πρωί στο μέσον της οδού Ερμού επίθεση από αγνώστους δεν ήρθαν από μόνοι τους. Ήρθαν κατόπιν συνεννόησης με ντόπιους συνεργάτες τους δημόσια πρόσωπα κάποιοι από αυτούς που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούν σε… πατριωτικούς αγώνες. Εξάλλου και οι τέσσερις «δημοσιογράφοι πατριωτικού περιοδικού» δήλωσαν. Αφού βέβαια εν μέσω οδού Ερμού φώναζαν ότι θα κάνουν σε όσους τους επιτέθηκαν ότι έκαναν οι πρόγονοι τους στους Έλληνες στα Καλάβρυτα. Απόλυτα δηλαδή ενημερωμένοι για το εγκληματικό τους παρελθόν νεοναζί που καλύπτονται πίσω από το μανδύα του δήθεν πατριώτη και του αντίπαλου των…. «λαθρομεταναστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν λοιπόν έλθουν στη Μυτιλήνη οι τέσσερις που όπως αποδεικνύεται από τα ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί σήμερα το «Ν» δεν ήταν τέσσερις αλλά 10, οι ντόπιοι συνεργάτες τους είχαν προετοιμάσει την υποδοχή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κλειστή σελίδα στο Facebook, ο τοπικός «Φύρερ» - ηγέτης ενημέρωνε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα συνολικά (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι πατριωτικών εντύπων) να συμπαρασταθούν τους νησιώτες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, να βοηθήσουν την κατάσταση και να διαδώσουν το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ στο νησί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΜΚΟ

Ανήκουν στο Κίνημα «Γενιά της Ταυτότητας» (Generation Identitaire), ένα κίνημα που θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.

ΥΓ. Αν κάποιος από το νησί γνωρίζει καλά αγγλική ή γερμανικά ή γαλλικά ας επικοινωνήσει inbox, ίσως χρειαστεί.».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τα παραπάνω ενημερώνονται τα μέλη της ομάδας στη Μυτιλήνη μην τύχει και θεωρήσουν ότι οι ξένοι επισκέπτες είναι μέλη ΜΚΟ και τους επιτεθούν. Το σημείο αυτό της ανάρτησης αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη αυτή Μυτιληνιά ομάδα που συνεργάζεται με τη νεοναζιστική ευρωπαϊκή συμμορία ενέχονται σε επιθέσεις εναντίον μελών μη Κυβερνητικών οργανώσεων το τελευταίο διάστημα.

Αποδεικνύεται επίσης ο αριθμός των 10 μελών της συμμορίας που βρίσκεται στη Μυτιλήνη και προφανώς η προσυνεννόηση που υπήρξε για την υποδοχή, τη διαμονή και όλη την υπόλοιπη διαμονή τους στο νησί.

Στη διάθεση του «Ν» βρίσκονται και οι εσωτερικοί διάλογοι των μελών της Μυτιληνιάς ομάδας που αποδεικνύουν τόσο την λειτουργία της όσο και τον τρόπο διοίκησης της. Ένας από τα μέλη της ομάδας που δημοσιοποιεί για παράδειγμα την αρχική ανάρτηση σε δεύτερη κλειστή επίσης υποομάδα αναφέρεσαι στον «εξάψαλμο» και στα όσα θα υποστεί από τον Αρχηγό αν αντιληφθεί την πρωτοβουλία του.

Τέλος ας σημειωθεί ότι ο Μάριο Μίλλερ παραμένει στη Μυτιλήνη με την Αστυνομία διακριτικά να παρακολουθεί κάθε κίνηση τόσο δική του όσο και της υπόλοιπης συμμορίας του. Ο ίδιος προκαλεί με αναρτήσεις του στο Facebook περί «αντιφά αρουραίων» στη Μυτιλήνη.

Πάντως για τα έργα και τις ημέρες του από χθες το μεσημέρι όταν και αποκαλύφθηκε η παρουσία του στη Μυτιλήνη πολλά και ενδιαφέροντα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Οι εν Λέσβω συνεργάτες του και οι προστάτες τους ας τον χαίρονται.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΟΡΑ

Φώτα ανοιχτά, τιμές χαμηλά στη Λευκή Νύχτα της Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου με εκπτώσεις, μουσική και ανοιχτά καταστήματα έως τις 23:30
Φώτα ανοιχτά, τιμές χαμηλά στη Λευκή Νύχτα της Μυτιλήνης
ΑΤΖΕΝΤΑ

Διήμερος εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Μυστεγνών

Με το παραδοσιακό μοίρασμα νηστίσιμου μπαλεζέ και ευλογημένων σταφυλιών
Διήμερος εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Μυστεγνών
ΔΡΑΣΕΙΣ

Χρώματα από τον βυθό πλημμύρισαν την Αγιάσο

Παιδιά όλων των ηλικιών δημιούργησαν τα δικά τους έργα στο εικαστικό εργαστήρι του Αναγνωστηρίου «Η Ανάπτυξη»
Χρώματα από τον βυθό πλημμύρισαν την Αγιάσο
ΧΩΡΙΑ

Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο μπάσκετ στην Παναγιούδα

Ο Δήμος Μυτιλήνης σχεδιάζει την πλήρη αξιοποίηση του παλιού γηπέδου με νέες υποδομές άθλησης και αναψυχής
Στην τελική ευθεία το νέο γήπεδο μπάσκετ στην Παναγιούδα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

«Η ασφάλεια δεν θυσιάζεται για τις δημόσιες σχέσεις»

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Εριφύλη Χιωτέλλη μιλά για τη μεγάλη ανταπόκριση στο Λεσβιακό Καλοκαίρι, υπερασπίζεται τους εργαζομένους και παρουσιάζει τη συνέχεια του προγράμματος
«Η ασφάλεια δεν θυσιάζεται για τις δημόσιες σχέσεις»
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Νέα βιωματική περιήγηση στα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους

Επισκέψεις στα νέα πάρκα, επιστημονική ενημέρωση και παρακολούθηση της συντήρησης γιγάντιου απολιθωμένου κορμού
Νέα βιωματική περιήγηση στα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους
ΔΡΑΣΕΙΣ

Οι γυναίκες της Μυτιλήνης υψώνουν φωνή ενάντια στον πυρηνικό εφιάλτη

Ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών συμμετέχει στην εκδήλωση μνήμης της Επιτροπής Ειρήνης Λέσβου την Πέμπτη 6 Αυγούστου στην Πλατεία Σαπφούς
Οι γυναίκες της Μυτιλήνης υψώνουν φωνή ενάντια στον πυρηνικό εφιάλτη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλείνει προσωρινά η οδός Ναυμάχου Αποστόλη στη Μυτιλήνη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Πέμπτη 6 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, λόγω εκτέλεσης εργασιών
Κλείνει προσωρινά η οδός Ναυμάχου Αποστόλη στη Μυτιλήνη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Διακοπή υδροδότησης σε έξι περιοχές της Μυτιλήνης

Αιτία η βλάβη στον παλαιό κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας της Κρατήγου επί της Ελευθερίου Βενιζέλου – Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης
Διακοπή υδροδότησης σε έξι περιοχές της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τραυματίας σε σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη Μυτιλήνη

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος
Τραυματίας σε σύγκρουση δύο μοτοσικλετών στη Μυτιλήνη
ΕΡΓΑΣΙΑ

98 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων του Δήμου Μυτιλήνης

Έως τις 18 Αυγούστου η υποβολή των αιτήσεων – Αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά η κατάθεση των δικαιολογητικών
98 προσλήψεις για την καθαριότητα των σχολείων του Δήμου Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Νέες παιδικές χαρές σε Μεσαγρό, Πλακάδο και Σκόπελο

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στους κατοίκους οι τρεις νέοι χώροι αναψυχής που κατασκεύασε ο Δήμος Μυτιλήνης στη Δημοτική Ενότητα Γέρας
Νέες παιδικές χαρές σε Μεσαγρό, Πλακάδο και Σκόπελο