× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την επίταξη της Aegean ζητά ο Παύλος Πολάκης

Παρέμβαση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας με αφορμή για την αποκάλυψη από το «Ν» της διακοπής μεταφοράς δειγμάτων ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού προς έλεγχο στην Αθήνα, από την Aegean

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/3/2020

Την επίταξη της Aegean ζητά ο Παύλος Πολάκης
' χρόνος ανάγνωσης

O πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την αποκάλυψη από το «Ν» της διακοπής μεταφοράς δειγμάτων ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού προς έλεγχο στην Αθήνα, από την Aegean καλεί τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια να επιτάξει την αεροπορική εταιρεία.
Συγκεκριμένα ο κ.Πολάκης στην δήλωση του αναφέρει: «Προς τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια και Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά: Επιτάξτε τώρα την Αegean να μεταφέρει τα δείγματα για εξέταση! Δεν δικαιούται να αρνηθεί, είναι (την κάνανε οι προκάτοχοι σας στον παρελθόν) μονοπώλιο και είμαστε σε κρίση! Έλεος!»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στην Τζίθρα και τη Μονή Κρεωκόπου

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΓΕΥΣΗ

Αιγαίο – 40 χρόνια γεύσης και παράδοσης στη Σκάλα Ερεσού

Ένα σημείο αναφοράς για καλό φαγητό, ζεστή φιλοξενία και θέα στο πέλαγος
ΓΕΥΣΗ

Εκδηλώσεις Λεσβιακής Γευσιγνωσίας στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους

Την Τετάρτη 6 Αυγούστου εκδήλωση Βιολογικού Μελιού από την Οικογενειακή Επιχείρηση «Μέλισσα» από την Άγρα
ΓΕΥΣΗ

Ταβέρνα «Ουρανός»: Μια οικογενειακή ιστορία τριών γενεών στην Επάνω Σκάλα

Από το 1995 μέχρι σήμερα, η παράδοση συνεχίζεται με την ίδια αγάπη από την εγγονή Μαρία Βασίβαγλη
ΓΕΥΣΗ

Δυναμική η παρουσία της Ποτοποιίας Σαμαρά στο OUZOFEST 2025

Το OUZOFEST 2025 φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη, ενώ ακολούθησε και εκδήλωση στη μαρίνα Πλωμαρίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο Μουσείο του Σιγρίου

την Παρασκευή 1 Αυγούστου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί το ελαίολαδο «Πηνελόπη Κουλαγίνη»
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες