× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χωρίς αεροπλάνα λόγω κορονοϊού!

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα για Αθήνα από την Aegean,ενώ η Sky express δεν έχει ακόμα ανακοινώσει νέο πρόγραμμα δρομολογίων - Τρία δρομολόγια την εβδομάδα για Θεσσαλονίκη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/3/2020

Χωρίς αεροπλάνα λόγω κορονοϊού!

Περικοπές αεροπορικών δρομολογίων από σήμερα από και προς Αθήνα για λόγους ασφαλείας. Η αεροπορική εταιρεία Aegean η οποία πραγματοποιούσε τρία με τέσσερα δρομολόγια την ημέρα  σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανήρτησε στη σελίδα της έχει μόνο τρία δρομολόγια την εβδομάδα προς το νησί. Συγκεκριμένα για αυτήν την εβδομάδα έχει προγραμματίσει δρομολόγια το απομεσήμερο της ερχόμενης Τέταρτης, και τις ίδιες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην κατεύθυνση περικοπών στα δρομολόγια της στη γραμμή Μυτιλήνης – Αθήνας κινείται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και η Sky express.

Περικοπές θα πραγματοποιηθούν και στη γραμμή Μυτιλήνης – Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιούνται και από τις δυο εταιρίες, συνολικά τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Στην ακτοπλοΐα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού φαίνεται ότι οδηγείται και αυτή σε δραστική μείωση. Χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα μέχρι στιγμής η κίνηση χθες του  Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) να ζητήσει την εξασφάλιση «της οικονομικής ενίσχυσης των ακτοπλοϊκών εταιρειών αναδρομικά από 21.3.2020, ούτως ώστε να εξασφαλισθεί η κάλυψη των αναγκών και η ασφάλεια των νησιών». Τα παραπάνω περιέχονται σε επιστολή του Συνδέσμου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας αναφέρει ότι η επιβατική κίνηση θα καταστεί ανύπαρκτη καθώς θα περιοριστεί στους κατ’ ανάγκη διακινούμενους για λόγους υγείας ή άλλα πολύ σοβαρά θέματα. Επίσης αναφέρει ότι σε ό,τι αφορά τη διακίνηση φορτηγών αυτοκινήτων, υπάρχει σταδιακή καθημερινή μείωση λόγω της υποχώρησης της οικοδομικής δραστηριότητος, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων στα νησιά. Τέλος επισημαίνει ότι λόγω των μέτρων δεν πρόκειται να υπάρξει βελτίωση της διακίνησης επιβατών και οχημάτων την περίοδο του Πάσχα, που πάντα ήταν μία σημαντική βοήθεια για τις εταιρείες ενώ οι κρατήσεις τη θερινή περίοδο είναι πλέον ανύπαρκτες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απολύθηκαν από το Δήμο Μυτιλήνης οι 26 συμβασιούχοι covid

Το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για την παραμονή τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσίασε την Εθνική Πράσινη Συμφωνία ο Πέτρος Κόκκαλης

Την πολιτική πρόταση του κόμματος Κόσμος πλαισιώνουν οι «Πράσινοι – Οικολογία» και το «Βολτ Ελλάδας»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Έκλεψε την πόρτα από αγρόκτημα

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

30 κιλά αχιβάδες εντόπισε το λιμενικό

Σε έλεγχο στο λιμάνι της Μυτιλήνης