× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Και επίσημα τίτλος και άνοδος για Παπάδο και Θησέα

Εκπροσώπηση σε Γ' Εθνική ανδρών και Α2 γυναικών για τις πρωταθλήτριες της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου στο μπάσκετ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/6/2020

Και επίσημα τίτλος και άνοδος για Παπάδο και Θησέα

Η πανδημία του κορονοϊού οδήηγησε στην εσπευσμένη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων στο μπάσκετ, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με αποτέλεσμα σε επίπεδο Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Λέσβου να σταματήσουν αιφνιδιαστικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων και να αναδειχθούν πρωταθλήτριες ομάδες όσες προπορεύονταν στη βαθμολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, ο Παπάδος Γέρας στους άνδρες και ο Θησέας Παναγιούδας στις γυναίκες κατέκτησαν τον τίτλο της περιόδου 2019-20, κάτι που έκανε γνωστό και επίσημα η διοργανώτρια αρχή, επικυρώνοντας τις βαθμολογίες και μαζί την άνοδο των δύο ομάδων στις εθνικές κατηγορίες, στη Γ' Κατηγορία ανδρών και στην Α2 γυναικών, αντίστοιχα. 

Αναλυτικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 ανακοινώνει ότι οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών ΑΠΣ Παπάδος Γέρας και γυναικών Θησέας Παναγιούδας ανέρχονται στη Γ’ Εθνική Ανδρών και Α2 Εθνική Γυναικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου συγχαίρει τα σωματεία για την άνοδό τους και εύχεται το δύσκολο ταξίδι στα εθνικά πρωταθλήματα να φέρει εμπειρίες, ανάπτυξη και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων προς όφελος της σωστής καλλιέργειας της καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο. Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων ώστε όλοι μαζί να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Κ. για την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα της ΤΕ Λέσβου.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ