× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ασημένια διάκριση για τον «ΑΙΟΛΟ» στο διπλό σκιφ Κορασίδων

Στη Β’ φάση του 91ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στις 19 και 20 Ιουλίου στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/7/2025

Ασημένια διάκριση για τον «ΑΙΟΛΟ» στο διπλό σκιφ Κορασίδων
' χρόνος ανάγνωσης

Με εξαιρετικές εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» στη Β’ φάση του 91ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στις 19 και 20 Ιουλίου 2025 στη λίμνη Παμβώτιδα στα Ιωάννινα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδεικνύοντας την ποιότητα της προετοιμασίας και την αγωνιστικότητά τους. Ξεχώρισε η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο διπλό σκιφ Κορασίδων από τις Σγουρέλλη Ευτέρπη - Γαβριέλα και Ντάβα Αφροδίτη - Άννα, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία του ομίλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σημαντική ήταν και η 4η θέση στο διπλό σκιφ Παίδων, την οποία κατέλαβαν οι Ντάβας Ιωάννης και Κατσιάνος Παναγιώτης, ενώ η Ψέμμα Μιχαηλία ολοκλήρωσε στην 14η θέση στο σκιφ Κορασίδων, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Την αποστολή ενίσχυσαν με την παρουσία και τη στήριξή τους οι πρωταθλητές του ομίλου Ζαφειρίου Μαρία, η οποία δεν αγωνίστηκε λόγω μικροτραυματισμού, Ασημίνου Αγγελική, Πινάκης Παναγιώτης και Τριανταφύλλου Ευστράτιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Κουνέλλης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρησαν θερμά όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εξαιρετική τους παρουσία, τονίζοντας πως η προσπάθειά τους γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον της κωπηλασίας στη Λέσβο.

Ειδικές ευχαριστίες απευθύνθηκαν στον προπονητή Θεόδωρο Πινάκη για την ακούραστη δουλειά και την καθοδήγησή του, καθώς και στους χορηγούς Hellenic Seaways και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Picolo Travel για τη σταθερή στήριξη στις μετακινήσεις της ομάδας.

Ο «ΑΙΟΛΟΣ» συνεχίζει δυναμικά, επενδύοντας στο ταλέντο και την αφοσίωση των αθλητών του, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες επιτυχίες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έφυγε η αγαπημένη Μυτιληνιά Νίκη Γεωργή

Θλίψη για την απώλεια της γνωστής καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος της θεατρικής ομάδας ΦΟΜ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Έκθεση φωτογραφίας στο Παλαιοχώρι της Λέσβου

Θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουλίου ως 26 Αυγούστου 2025 στο Λαογραφικό Μουσείου του χωριού
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Πλώρη για τα μεγάλα Πανεπιστήμια βάζουν οι αριστούχοι των χωριών της Λέσβου

Δείτε αναλυτικά σε ποιες σχολές πέρασαν τα παιδιά που αρίστευσαν στα Λύκεια των χωριών του νησιού μας
ΑΤΖΕΝΤΑ

Έρχεται η 45η γιορτή ούζου στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης

Το διήμερο 22 και 23 Αυγούστου στις 8.45 το βράδυ
ΑΤΖΕΝΤΑ

«Μουσικές στη Δρώτα εκεί που σκάει το κύμα»

Διήμερο μουσικών εκδηλώσεων 2 και 3 Αυγούστου 2025
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στον αέρα ο διαγωνισμός για τη μελέτη του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

Το αντικείμενο της μελέτης αφορά στην κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, που πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός Μουσικού Σχολείου, στην έκταση του πρώην ΚΥΤ της Μόριας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έρχονται καταγγελίες και επιβολή προστίμων για σκουπίδια στην Κουλμπάρα

Ο Σύλλογος Κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «Το Κιρκινέτσι» προχώρησε σε νέα παρέμβαση, ζητώντας την απομάκρυνσή τους από τις δημοτικές υπηρεσίες καθαριότητας
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ένα αγόρι από τον Μανταμάδο στην βουλή των εφήβων

Ο Γιώργος Σαχλού εκπροσώπησε άξια το σχολείο του και τους συμμαθητές του στον κορυφαίο αυτό εκπαιδευτικό θεσμό που προάγει τη δημοκρατία και την συνεργασία
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοριοδοτούμενη επιμόρφωση από Δήμο Μυτιλήνης και Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Στο πλαίσιο της τριετούς συνεργασίας που ξεκίνησαν οι δύο φορείς θα υλοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Κοινωνικά Προβλήματα και Τοπική Ανάπτυξη»
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δροσερό νερό για τον καύσωνα από τον Ερυθρό Σταυρό Μυτιλήνης

Η εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουλίου στην αγορά της Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο νέο κέντρο της Αντισσας

Το πρόγραμμα του Μουσείου φυσικής Ιστορίας είχε στόχο να φέρει τους συμμετέχοντες παιδιά και νέους σε επαφή με τα γεωλογικά φαινόμενα που διαμόρφωσαν τη Λέσβο, αλλά και ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο
ΥΓΕΙΑ

«Δώσε μια στάλα ζωής»

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στη Βρίσα