× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο πρώτος ενεργειακός παιδικός σταθμός στην Κάπη

Παραδόθηκε σήμερα και θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο

Δημοσίευση 22/7/2020

Ο πρώτος ενεργειακός παιδικός σταθμός στην Κάπη

Παρελήφθη την Τετάρτη το ενεργειακό κτήριο του Παιδικού Σταθμού Κάπης από Μηχανικούς των Δήμων Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Δυτικής Λέσβου και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου Ιωάννα Μαρία Κατανάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόντες στην παράδοση ήταν οι Πρόεδροι Κάπης Ευστράτιος Χαλβατζής, Πελόπης Μαρία Κιαχαγιά, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Μανταμάδου  Στέφανος Αποστόλου, Τοπικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων γυναικών της περιοχής.

Το κτήριο που στεγάζει πλέον τον Παιδικό Σταθμό του χωριού, θεωρείται το πρώτο δημόσιο ενεργειακό που ολοκληρώθηκε στη Λέσβο και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ