× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Μεταγραφή» Αλεξίου στην παράταξη Βέρρου

Στενή συνεργασία στον τομέα του αθλητισμού με το δημοτικό Σύμβουλο Στρ. Αλεξίου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2020

«Μεταγραφή» Αλεξίου στην παράταξη Βέρρου

Μία νέα συνεργασία ξεκινά για τη Δημοτική παράταξη του Ταξιάρχη Βέρρου στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος μέσα από ανάρτησή του σε λογαριασμό που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα ο Δημοτικός Σύμβουλος  Πολιχνίτου Στρατής Αλεξίου, ο οποίος έχει εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου με την παράταξη «Ξεκινάμε» του Νίκου Χήρα, έρχεται πιο κοντά στη Δημοτική Αρχή και τον Ταξιάρχη Βέρρο και αναμένεται να ασχοληθεί με τον τομέα του Αθλητισμού.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του, ο Ταξιάρχης Βέρρος αναφέρει: «Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε την πορεία μας σαν Δημοτική αρχή , ήμασταν της λογικής των ευρύτερων συνεργασιών για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του νεοσύστατου Δήμου. Ξεκινάμε από σήμερα μια στενή και ουσιαστική συνεργασία με τον Δημοτικό Σύμβουλο Πολυχνίτου  Στρατή Αλεξίου σε θέματα αθλητισμού. Ένα πεδίο που το γνωρίζει άριστα και το υπηρετεί πάρα πολλά χρόνια».

Μιλώντας στο «Ν» ο Στρ. Αλεξίου επιβεβαίωσε την προσέγγιση των τελευταίων ημερών με τη Δημοτική Αρχή και τον Ταξιάρχη Βέρρο σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο πρώτος που ενημερώθηκε για τη συνεργασία αυτή είναι ο επικεφαλής της παράταξης που ανήκει, Νίκος Χήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ασχολούμαι με τον αθλητισμό πολλά χρόνια και πιστεύω ότι η επιλογή του δημάρχου να με προσεγγίσει και να προτείνει συνεργασία, σχετίζεται με το γεγονός αυτό. Δεν πρόκειται για μεταγραφή, με τη στενή έννοια του όρου αλλά για σύνθεση δυνάμεων.

Πιστεύω γενικότερα ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να υπάρχει κουλτούρα συνεργασίας ανεξάρτητα από τις διαφωνίες σε πολιτικά ζητήματα όπου ο καθένας έχει τις απόψεις του. Οι συνεργασίες των παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων μπορούν να βοηθήσουν ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των δημοτών μας. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν για την πρόταση του δημάρχου και τη δική μου πρόθεση να συνεργαστώ με τη δημοτική αρχή και οι υπόλοιποι σύμβουλοι της παράταξής μου, αρκετοί από τους οποίους ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουν πως όλοι μαζί μπορούμε να συνδράμουμε στην αναδιοργάνωση και στήριξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. Από εκεί και πέρα ο ρόλος μου θα είναι κυρίως υποστηρικτικός, στο νέο Νομικό Πρόσωπο που θα δημιουργηθεί ως εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου  σε θέματα αθλητισμού».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή