× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Απάντηση στο Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αντίδραση από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του 1ου Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Λέσβου

Δημοσίευση 27/11/2020

Απάντηση στο Μιχάλη Χατζηγιάννη

Απάντηση στα όσα δήλωσε χθες στο «Ν» και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», ο Πνευμονολόγος και πρώην Προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Μυτιλήνης, Μιχάλης Χατζηγιάννης απέστειλε η Διοικούσα Επιτροπή της 1ης ΤΟΠΦΥ (Τομέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας) Λέσβου και συγκεκριμένα η Πρόεδρος Ελένη Μακρή και τα μέλη της Διοικούσας Ελεονώρα Μανιάτη και Μαρία Μπουλμπούλη. Στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σήμερα 27/11/2020 στο ΝΗΣΙ  παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη του συναδέλφου Μιχάλη   Χατζηγιάννη και θέλουμε να αποκαταστήσουμε κάποιες ανακρίβειες που δημιουργούν ανασφάλειες στον πληθυσμό της πόλης σε μια δύσκολη περίοδο.

- Σας αναφέρουμε ότι στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του Κ.Υ Μυτιλήνης υπάρχει δεύτερη μικροβιολόγος, η οποία μετακινήθηκε από το Κ.Υ Καλλονής.

- Η Παθολόγος , πήρε μόνιμη θέση στο Βοστάνειο, ενώ στο Κ.Υ Μυτιλήνης ήταν επικουρικός γιατρός. Επίσης η καρδιολόγος πήρε μόνιμη θέση στο Βοστάνειο. Ευχόμαστε και στις δύο καλή σταδιοδρομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Για τους γιατρούς που καλύπτουν εφημερίες και πρωινό ωράριο στο ιατρείο Covid 19 του νοσοκομείου, πάρθηκε απόφαση σε συνεννόηση και συνεργασία με το διοικητή της 2η ΥΠΕ κ. Ροϊλό και τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Καμπούρη, βάζοντας πλάτη στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν λόγω Covid 19. Ήταν μια ενέργεια που ορθώς έγινε για να υποστηριχθεί το Ιατρείο Covid 19 που επανδρώθηκε στο Βοστάνειο.

- Το Κ.Υ Μυτιλήνης επικουρείται από αγροτικούς γιατρούς πάντα παρουσία ειδικευμένων γενικών γιατρών.

- Με το θέμα του εμβολιασμού του πληθυσμού του νησιού δίνονται οδηγίες από τη Κεντρική Διοίκηση 2ης  ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου με υποδιοικητή κ. Αλεβίζο και  με Διοικητή κ. Ροϊλο, που τους ευχαριστούμε πολύ για τη συνδρομή τους.

Η ανάλυση θεμάτων Υγείας από συναδέλφους και οι οδηγίες προς τον πληθυσμό, μας βρίσκει σύμφωνους όταν αυτές δε συνοδεύονται από πιθανή ανασφάλεια που μπορούμε άθελα μας να δημιουργήσουμε. Το Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης είναι αρωγός της προσπάθειας αντιμετώπισης των περιστατικών Covid 19 και εξυπηρετεί πλήθος ασφαλισμένων σε καθημερινή βάση επί 24ώρου λειτουργίας», καταλήγει στην απάντησή της η Διοικούσα Επιτροπή της 1ης Τομέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Λέσβου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΜΟΥΣΙΚΗ

Party για τον έναν χρόνο Sat Games στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 28 Απριλίου
ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Συνελήφθη γιατί κλώτσησε το σκύλο του

Καταγγελία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς στη Μυτιλήνη
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

4ο πακέτο στήριξης στις νέες οικογένειες

Χαμόγελα ευγνωμοσύνης από τους δικαιούχους της Δυτικής Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Να επιλέξεις ΕΠΑΛ;

Ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας στο 5ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ένα Μουσείο αφιερωμένο στην ελιά

Γνωρίστε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας στην Αγία Παρασκευή
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο Βοοκ and Art

H γνωστή θεατρολόγος-ηθοποιός θα βρίσκεται εκεί για να παίξει με τα παιδιά, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θεατρικά παιχνίδια βασισμένα στα βιβλία της
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Βρεφικά πακέτα έλαβαν νέες μητέρες

Από την «Αποστολή» με τη χρηματοδότηση της Eurobank και τη συνεργασία του Δήμου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Καθαρίζουν τη Χαραμίδα

«Λέσβος χωρίς πλαστικά» με πλούσια δράση
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι προστάτευσαν το πάρκο αναψυχής του Τσίγκου

Περιβαλλοντική δράση του Δήμου Μυτιλήνης
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Στο βάθρο της Σπερχειάδας ποδηλάτες της Λέσβου

Μεγάλες επιτυχίες για μια ακόμη φορά πέτυχε η αποστολή αθλητών ορεινής ποδηλασίας