× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ο Δήμαρχος δεν δεσμεύεται για τίποτα»

Δήλωση του προέδρου των Νέων Κυδωνιών Αντώνη Κόμλου στην απάντηση Κύτελη προς τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/12/2020

«Ο Δήμαρχος δεν δεσμεύεται για τίποτα»

Ασαφή και χωρίς καμία δέσμευση απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, χαρακτηρίζει, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέων Κυδωνιών Αντώνης Κόμλος,  την απάντηση που έδωσε  σήμερα ο Δήμαρχος Στρατής Κύτελης στους Δημοτικούς Συμβούλους Παναγιώτη Βάλεση, Εριφύλη Γιαννάκα, Στρατή Δαγκλή και Συμεών Χαραλάμπους σχετικά με την επιστολή που έστειλαν στις 16 Δεκεμβρίου, στην οποία εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους για τη δημιουργία του νέου ΚΥΤ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρόεδρος των Νέων Κυδωνιών Αντώνης Κόμλος ως άμεσα ενδιαφερόμενος για την υπόθεση του νέου ΚΥΤ το οποίο σχεδιάζουν να κατασκευάσουν  κοντά στο χωριό του, παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις καθώς και τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου.

Δήλωση Αντώνη Κόμλου 

«Στη συνάντηση που είχαμε οι πρόεδροι των κοινοτήτων της  Λουτρόπολης Θερμής με το Δήμαρχο Στρατή Κύτελη, τον αντιδήμαρχο Κώστα Κουνέλλη τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Παναγιώτη Κατσαβέλλη, πριν μερικές ημέρες,  μεταξύ όσων συζητήθηκαν τέθηκε  ερώτηση από τον πρόεδρο της Κώμης Χρήστο Τσιβγούλη προς το δήμαρχο, για το είδος της διασφάλισης που έχουμε σε περίπτωση που γίνει η νέα δομή. Ειδικότερα ο συνάδελφος Χρήστος Τσιβγούλης ρώτησε  για το ποιος μπορεί να διασφαλίσει ότι η δομή θα είναι 3 χιλιάδων ατόμων και όχι περισσότερων, αποκλειστικά για καταγραφή και δεν θα διευρυνθεί στο μέλλον όπως η Μόρια που έφτασε τα 20 χιλιάδες άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ότι άλλος έχει το μαχαίρι άλλος και το πεπόνι  και επομένως η δημοτική αρχή δεν μπορεί να δεσμευτεί για τίποτα.

Λαμβάνοντας υπόψη την απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος προς τους 4  δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, που έστειλαν σχετική επιστολή με ερωτήματα εκφράζοντας ανάλογες  ανησυχίες με εμάς, για τη νέα δομή και τι μέλει γενέσθαι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει ασάφεια και αόριστοι ισχυρισμοί, όπως ακριβώς  ασαφής ήταν και η  απάντηση που έδωσε στη συνάντηση με τους κοινοτάρχες», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέων Κυδωνιών Αντώνης Κόμλος.

Μία από τα ίδια ο Κύτελης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με μια πιο προσεχτική ματιά στην  απάντηση του δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, προς τους  Παναγιώτη Βάλεση, Εριφύλη Γιαννάκα, Στρατή Δαγκλή και Συμεών Χαραλάμπους, διαπιστώνει κανείς ότι επί της ουσίας επαναλαμβάνονται οι δεσμεύσεις που υπογράφηκαν από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, πλην του Κώστα Κουνέλλη, χωρίς κάποια άλλη δέσμευση.

«Σε καμία περίπτωση, σημειώνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή Κύτελη,  η Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις θέσεις αυτές, αλλά και δεν είναι διατεθειμένη να εμπλακεί σε παιχνίδια λαϊκισμού, που το μόνο που εξυπηρετούν είναι πρόσκαιροι εντυπωσιασμοί, αλλά όμως δημιουργούν συνθήκες ανασφάλειας και φόβου στους δημότες και τους κατοίκους του νησιού μας, απομακρύνοντας τους από την σημερινή αδιέξοδη πραγματικότητα, που είναι η λειτουργία του γιγάντιου ΚΥΤ  στο Μαυροβούνι, εντός της πόλης της Μυτιλήνης και των όμορων χωριών της», καταλήγει ο δήμαρχος Μυτιλήνης.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα