× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έφυγε από το γραφείο του Κύτελη το «δεξί του χέρι»

Στενή συνεργάτιδα και Ειδική Σύμβουλος του δημάρχου, επέλεξε να μετακινηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία. Οργιάζουν οι φήμες περί σοβαρής ρήξης και έντονων διαφωνιών το τελευταίο διάστημα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/7/2022

Έφυγε από το γραφείο του Κύτελη το «δεξί του χέρι»

Στην Τεχνική Υπηρεσία της Μυτιλήνης, μετακινήθηκε πριν από μερικές ημέρες με δική της πρωτοβουλία, στενή συνεργάτιδα του δημάρχου Στρατή Κύτελη η οποία εργαζόταν μέχρι πρότινος στο γραφείο του και μάλιστα είχε επιτελικό ρόλο σε αυτό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη ειδική σύμβουλός, ουσιαστικά διηύθυνε το γραφείο του δημάρχου  και τα πάντα σχεδόν περνούσαν από την έγκρισή της, από ζητήματα καθημερινότητας έως ζητήματα που σχετίζονταν με τις προσλήψεις και τη χάραξη στρατηγικής της Δημοτικής Αρχής.

Η είδηση της μετακίνησης προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όσους γνωρίζουν τα δημοτικά τεκταινόμενα της Μυτιλήνης και φυσικά σχεδόν αμέσως άρχισαν οι ψύθιροι περί διαφωνιών του δημάρχου με τη συνεργάτιδα του και ψυχρότητα στις σχέσεις μεταξύ τους, η οποία μπορεί και να σχετίζεται σε πολιτικούς λόγους. Μάλιστα πηγές από το δήμο Μυτιλήνης ανέφεραν ότι γενικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση μεταξύ τους, για άγνωστη αιτία και ότι οι διάλογοί τους πολλές φορές ήταν αρκετά έντονοι.

 Σε κάθε περίπτωση εντύπωση προκαλεί και η στάση του δημάρχου, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει την μετακίνηση της πολύτιμης συνεργάτιδάς του, η οποία χαρακτηριζόταν ως το δεξί του χέρι. 

Η ίδια ωστόσο επισήμως σε φίλους, γνωστούς και συνεργάτες είπε ότι ο λόγος που προτίμησε στην παρούσα φάση να μετακινηθεί στην Τεχνική Υπηρεσία είναι επειδή είχε κουραστεί από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς στο γραφείο του δημάρχου και χρειαζόταν άμεσα αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος προσθέτει δε, ότι οι σχέσεις της με το Στρατή Κύτελη είναι άριστες.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή