× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

O Δημήτρης Βελούτσος νέος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Κέρδισε την ένσταση για επανακαταμέτρηση της σταυροδοσίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/10/2019

O Δημήτρης Βελούτσος νέος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου

Ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης αναλαμβάνει νέος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Δυτικής Λέσβου.Πρόκειται για τον Δημήτρη Βελούτσο από την Πέτρα ο οποίος κέρδισε την ένσταση που είχε υποβάλει για επανακαταμέτρηση των ψήφων του. Ο κ.Βελούτσος ήταν υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Συνεργασία Δυτικής Λέσβου» του Στρατή Ζαφείρη και ορκίστηκε το πρωί δημοτικός σύμβουλος ενώπιον του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε δήλωση του στο «Ν» ο κ.Βελούτσος τόνισε μεταξύ άλλων «συνεχίζω στην παράταξη του Στρατή Ζαφείρη στηρίζοντας την δημοτική Αρχή του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου που καταβάλει μια τιτάνια προσπάθεια για το στήσιμο και την συγκρότηση του νέου Δήμου. Από την μεριά μου επιθυμώ να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή προς όφελος των δημοτών του νεοσύστατου Δήμου μας».

Ο κ.Βελούτσος με την εκλογή του καταλαμβάνει τη θέση του Steffen Streich στο δημοτικό συμβούλιο.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ