× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Την Κυριακή η Γιορτή του Κάστανου στην Αγιάσο

Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση από όλες τις περιοχές του νησιού-Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα με τις καινοτομίες και πρωτότυπες δράσεις που θα πραγματοποιηθεούν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/11/2022

Την Κυριακή η Γιορτή του Κάστανου στην Αγιάσο
Φωτό Αρχείου

Πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί αύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου στην όμορφη Κωμόπολη της Λέσβου την Αγιάσο καθώς θα πραγματοποιηθεί η 18η Γιορτή του Κάστανου. Οι φουφούδες θα ανάψουν ξανά μετά από δυο χρόνια που λόγω της πανδημίας του κορονοϊου δεν είχε πραγματοποιηθεί η γιορτή. Η προετοιμασία για τη γιορτή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τη συμμετοχή της κοινότητας, της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Visit Agiasos, του Αναγνωστηρίου, φορέων, συλλόγων και επαγγελματιών του χωριού.
Στο φετινό πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνονται νέες δράσεις και εκδηλώσεις που εκτείνονται σε ολόκληρη την Αγιάσο, στον καστανιώνα και σε όλες τις γειτονιές του χωριού έως τον Άγιο Δημήτρη, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να περάσουν μία αξέχαστη μέρα στη φθινοπωρινή φύση του Ολύμπου. Μία ακόμη καινοτομία της φετινής γιορτής του κάστανου, αποτελεί και η προσθήκη στα προϊόντα που προωθούνται της μοναδικής ποικιλίας του αγιασώτικου μήλου τα οποία θα διανέμονται μαζί με τα ψητά κάστανα δωρεάν.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ