× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ετοιμάζεται με πολλές εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του Ταξιάρχη Βέρρου

Ηχηρό όνομα της σημερινής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στο πλευρό του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Γράφει ο ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δημοσίευση 14/1/2023

Ετοιμάζεται με πολλές εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο του Ταξιάρχη Βέρρου

Το 2023 είναι μια χρονιά με πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις με τα επιτελεία των κομμάτων αλλά και των αυτοδιοικητικών παρατάξεων πρώτου και δεύτερου βαθμού να ετοιμάζονται πυρετωδώς για την στελέχωση των ψηφοδελτίων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η περίπτωση του δήμου Δυτικής Λέσβου θα μας απασχολήσει σήμερα, καθώς, εκεί με τα παρόντα δεδομένα φαίνεται πως ο νυν δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος κινείται χωρίς την ύπαρξη αντιπάλου που να μπορεί με αξιώσεις να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Από την μεριά του ο κ.Βέρρος και τα στελέχη της δημοτικής του αρχής φαίνεται πως προετοιμάζουν ήδη το ψηφοδέλτιό τους με φόντο μια νέα τετραετία στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, με πολλές από τις κινήσεις του να μην περνούν απαρατήρητες.

Αν και ακόμα δεν έχει αναδειχθεί η υποψηφιότητα που θα βρεθεί απέναντι στη δημοτική αρχή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σημερινός Δήμαρχος έχει ήδη εξασφαλίσει τη συστράτευση του με ένα ηχηρό όνομα της σημερινής αντιπολίτευσης, σε μια εξέλιξη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Παράλληλα και σε επιβεβαίωση παλαιότερης σχετικής συνέντευξης του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη στο Νησί, από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει ότι στη δημοτική αρχή έχουν κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ψηφοδέλτιο της επόμενης ημέρας. Με τα σημερινά στελέχη να αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και της επόμενης διεκδίκησης αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο από τον χώρο της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ενισχύουν το ψηφοδέλτιο.

Στο ίδιο πλαίσιο και με δεδομένη την αλλαγή του καθεστώτος εκλογής των προέδρων των κοινοτήτων, ο σημερινός Δήμαρχος έχει καταλήξει σε συμφωνία και με τη συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών κοινοταρχών. Και αν και ακόμα υπάρχει σίγουρα πολύς δρόμος, οι κινήσεις αυτές του Ταξιάρχη Βέρρου που σύντομα θα φανεί το αν θα επιβεβαιωθούν στο απόλυτο, τον φέρνουν σίγουρα σε πλεονεκτική θέση ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή