× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Επι τάπητος τα προβλήματα του Αγίου Ευστρατίου

Ανοικτή συνάντηση με πολίτες πραγματοποίησε ο Ιάσων Πιπίνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/3/2023

Επι τάπητος τα προβλήματα του Αγίου Ευστρατίου

Το νησί του Αγίου Ευστρατίου επισκέφθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, όπου πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση με πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Πιπίνης συνομίλησε με κατοίκους του ακριτικού νησιού στο καφενείο «Αρτεμώνας», ενώ περπάτησε στις γειτονιές και συνάντησε αλιείς και άλλους επαγγελματίες. «Επισκέφθηκα το πανέμορφο ακριτικό μας νησί τον Άγιο Ευστράτιο, όπου άκουσα με προσοχή και κατέγραψα τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας» αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο κ. Πιπίνης και προσθέτει: «Στο νησί συντελείται ένα μικρό θαύμα, με τα έργα που πραγματοποιούνται για την πράσινη ενέργεια, αποτελώντας πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας ακόμη περισσότερο σε αυτό το νησί και να το ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο, ώστε οι νέοι μας να παραμείνουν εδώ και να προκόψουν. Να δώσουμε και άλλα κίνητρα και καλύψουμε τις πραγματικές τους ανάγκες. Πραγματικά αξίζει τον κόπο».

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού συναντήθηκε και με την Δήμαρχο Αγίου Ευστρατίου κ. Μαρία Κακκαλή, η οποία τον ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. «Διαπιστώνω ότι η κ. Μαρία Κακκαλή έχει αναλάβει με επιτυχία να επιβλέψει και να συντονίσει αυτή τη συλλογική προσπάθεια, που μεταμορφώνει το νησί μας», τονίζει ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης επισκέφθηκε και το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού, όπου συνομίλησε με εργαζόμενους και κατέγραψε τις ανάγκες, που όπως του ανέφεραν, έχουν. «Οι εργαζόμενοι μου τόνισαν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη για έναν οδηγό ασθενοφόρου. Η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις στον τομέα της υγείας στο Νομό Λέσβου και ειδικά το Ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου έχει ενισχυθεί. Χρειάζεται όμως κάθε τόσο να επικαιροποιούμε τις ανάγκες και είμαι βέβαιος πως το Ιατρείο του νησιού θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης επισκέφθηκε και το Μουσείο Δημοκρατίας, ενώ παρακολούθησε «με συγκίνηση», όπως αναφέρει, και τα δοκιμαστικά που έκαναν οι 24 μαθητές του Αγίου Ευστρατίου για την παρέλαση που θα κάνουν για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή