× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Στις δημοκρατίες οι ψήφοι μετράνε και όχι οι δημοσκοπήσεις»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα, για τις δημοσκοπήσεις, τις εκλογές, το σκάνδαλο των υποκλοπών, την τραγωδία στα Τέμπη και την Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση 17/5/2023

«Στις δημοκρατίες οι ψήφοι μετράνε και όχι οι δημοσκοπήσεις»

Oπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega και στους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ερωτώμενος για τις δημοσκοπήσεις και αν αποτυπώνουν το πραγματικό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι «σήμερα είναι Τετάρτη και την Κυριακή έχουμε εκλογές. Υπάρχουν οι μετρήσεις, αλλά στις δημοκρατίες οι ψήφοι μετράνε και όχι οι μετρήσεις. Αν δεν ήταν έτσι, θα βγάζαμε τις δημοσκοπήσεις και δεν θα κάναμε τον κόπο να πάμε στην κάλπη. Το ίδιο έγινε και πριν από μια εβδομάδα. Θα είχαμε τον Κιλιντζάρογλου τώρα πρώτο και ίσως και Πρόεδρο. Έχουμε όμως δεύτερο γύρο για τον Ερντογάν».

Και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «Το κρίσιμο θέμα είναι ποιοι θα πάνε στην κάλπη. Αν το 12% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι το κομμάτι των αναποφάσιστων, πάει στην κάλπη και κυρίως εάν πάνε οι νέοι που είναι 450.000 ψηφοφόροι. Καλώ τους ψηφοφόρους τους πολίτες, τους νέους, τους αναποφάσιστους να πάνε στην κάλπη για να διαψεύσουν τις δημοσκοπήσεις

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ