× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τρεις Αντισσαίοι μαθητές στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φυσικής

Με επιτυχία η πρώτη φάση το περασμένο Σάββατο

Δημοσίευση 16/12/2019

Τρεις Αντισσαίοι μαθητές στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Φυσικής
Φωτογραφία αρχείου

Ο Διαγωνισμός Φυσικής EUSO 2020 πραγματοποιήθηκε στο 5ο ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης το περασμένο Σάββατο. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής εκ μέρους των μαθητών και μαθητριών των Σχολικών Μονάδων, διαπιστώνουν οι διοργανωτές, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Λέσβου και το Ε.Κ.Φ.Ε. Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Η τριμελής ομάδα μαθητών του ΓΕΛ Άντισσας προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020» και αποτελείται από τους μαθητές Βάγια Κωνσταντίνο, Γιγή Ελένη και Θεοδωρή Μαρία.

«Πολλά συγχαρητήρια στο Δ/ντη κ. Παλιόγλου Βασίλειο και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών του ΓΕΛ Άντισσας καθώς και στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, του ΓΕΛ Παμφίλων και του ΓΕΛ Πολιχνίτου που συμμετείχαν στον διαγωνισμό με ευγενή συναγωνισμό και άμιλλα και τους διδάσκοντες Φυσικών Επιστημών που προετοίμασαν τους μαθητές.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Δ/ντρια του 5ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, κα. Βαμβακίτου Σταυρούλα για τη διάθεση του Σ.Ε.Φ.Ε. του σχολείου που φιλοξενεί τον διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια και στηρίζει έμπρακτα την  προσπάθεια μας για την ανάδειξη των πειραματικών δραστηριοτήτων στις Φυσικές Επιστήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χορηγία και η συμβολή του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Βορείου Αιγαίου της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, κ. Χατζηβασιλείου Παναγιώτη στον διαγωνισμό ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

Ευχαριστούμε τέλος τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 (Φυσικών) που συμμετείχαν στην οργανωτική και επιστημονική επιτροπή του διαγωνισμού «EUSO 2020», Σωτηρίου Σοφία Σ.Ε.Ε. Φυσικών Επιστημών, Αξή Φανή, Βαραγιάννη Μαρία, Γιαννίκο Παναγιώτη, Θωμαΐδη Βασιλική και Χατζηκωντή Όλγα» επισημαίνει ο προϊστάμενος της ΔΔΕ, Μιχάλης Καπιωτάς.

Η επόμενη  φάση του Πανευρωπαϊκού  Διαγωνισμού Φυσικών Επιστημών «EUSO 2020» θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στην Αθήνα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιτυχία για τους μαθητές του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Μυτιλήνης

Κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό ACSTAC 2024 του κολεγίου Ανατόλια
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Απεργούν δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον Τύπο

Οι ομοσπονδίες των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στον Τύπο προχώρησαν στην προκήρυξη απεργίας για την Πρωτομαγιά
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην Πλατεία Σαπφούς την Πρωτομαγιά ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων

«Δεν αντέχουμε την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την πείνα, τη δυστυχία που μας έχουν επιβάλει» σημειώνει στην ανακοίνωση – κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύνδεσμος
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Για την εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Συγκρούστηκε φορτηγό με μηχανάκι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοσχοβόλησε το σχολείο λαζαράκια!

Τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης έπλασαν, στόλισαν και έψησαν τα λαζαράκια γεμίζοντας όλους τους σχολικούς χώρους με αρώματα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κι από τη Λέσβο πέρασε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ιωσήφ Αντιζάς ή «Κοντός»: Το όνομά του είναι το πρώτο που φιγουράρει στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη
ΥΓΕΙΑ

Νέο μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανήλικος Γεραγώτης καλλιεργούσε χασίς

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα ανοιχτά του Μανταμάδου

Επιχείρηση διάσωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης