× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Ζητώ από τον ελληνικό λαό να είναι το ΠΑΣΟΚ η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη»

Το μήνυμα ότι «η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη» έστειλε, ο Νίκος Ανδρουλάκης

Δημοσίευση 28/5/2023

«Ζητώ από τον ελληνικό λαό να είναι το ΠΑΣΟΚ η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη»

Ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ζήτησε, το μεσημέρι της Κυριακής (28/05), ο Νίκος Ανδρουλάκης ώστε – όπως είπε – «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας σε σε εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές, στα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και στους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα, η εν λόγω ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε στη σκιά της κόντρας του με τον Χάρη Καστανίδη, μετά την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την έδρα του στην Α' Θεσσαλονίκης και να αφήσει εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος του κόμματος.

Από την πλευρά του, το Σάββατο (27/05), ο Χάρης Καστανίδης έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του για «προσωπική προσβολή», αφού επεσήμανε ότι ενημερώθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη γι' αυτή του την απόφαση «ταυτόχρονα με τον Τύπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ρίχνει τους τόνους όσον αφορά στο ζήτημα με τον Χάρη Καστανίδη και πηγές στη Χαριλάου Τρικούπη απάντησαν, χθες (27/05), πως «δεν υπάρχει κάτι προσωπικό ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Χάρη Καστανίδη». Μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως ο Νίκος Ανδρουλάκης ίσως να μην κρατήσει – τελικά – την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Πάντως, ο Χάρης Καστανίδης ήταν παρών στην εκδήλωση και δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Χάρης Καστανίδης, ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Εκλογές, Εκλογές 2023

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη»

Σε αποτίμηση του αποτελέσματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, και έθεσε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το κόμμα στις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου.

«Δεσμεύομαι στη νέα γενιά της πατρίδας μας πως πρωταρχικός μας αγώνας θα είναι να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που της αξίζουν. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Ν.Δ. στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ζητώ από τον ελληνικό λαό να μας δώσει τη δύναμη, για να είμαστε εμείς η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει τη συντήρηση και τη στασιμότητα που εκπροσωπεί το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν επιδιώκουμε να διαιωνίζουμε τα προβλήματα, μόνο και μόνο για να υπάρχουμε. Ούτε και διαμορφώνουμε παράλληλους κόσμους ευδαιμονίας με χρήματα των επόμενων γενεών, όπως κάνουν οι λαϊκιστές με τη γραβάτα για να κερδίσουν χρόνο στην εξουσία. Να πείσουμε ακόμα περισσότερους πολίτες ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι κοινωνικά και πολιτικά χρήσιμη, ότι είναι το όπλο των πολλών, για να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη, πιο δίκαιη. Για να μπορούν να σχεδιάσουν με ασφάλεια το μέλλον τους σε έναν κόσμο αβέβαιο και ταραγμένο».

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ