× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Aeolian Village Beach Resort

Ένα συναρπαστικό θέρετρο με εξειδικευμένες «Aeolia» υπηρεσίες, φιλόξενο στα παιδιά και πολυτελές για κάθε επισκέπτη

Δημοσίευση 1/6/2023

Aeolian Village Beach Resort
Βρίσκεται στη δυτική ακτή της Λέσβου στην πασίγνωστη...από την αρχαιότητα Σκάλα Ερεσού. Μόλις 600 μέτρα μακριά από το γραφικό και ήσυχο χωριό της Σκάλας Ερεσού–και χτισμένο σχεδόν πάνω στην βραβευμένη παραλία Ερεσού με το χαρακτηριστικό «νησάκι» της αντίκρυ - το τεσσάρων αστέρων πολυτελές Aeolian Village απλώνεται ανάμεσα σε περίπου 50.000 m2 γης και 10.000 m2 εγκαταστάσεων, προσφέροντας στους επισκέπτες ελευθερία, ιδιωτικότητα και πλήθος συναρπαστικών δραστηριοτήτων.

Η ποικιλία δράσεων του ξενοδοχείου ξεπερνά τα συνηθισμένα και προσκαλεί τους επισκέπτες να βελτιώσουν αλλά και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να δοκιμάσουν καινούργιες εμπειρίες, και πάνω από όλα να διασκεδάσουν!
Μεγάλη έκπληξη στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο για δεύτερη χρονιά είναι η συνεργασία της εταιρείας Aeolian Executive Medical Spa Services. Υπεύθυνος του χώρου είναι ο Ιωσήφ Γαληνός (Φυσικοθεραπευτής – βελονιστής, ιδρυτής και διευθυντής των AEOLIA Εxecutive Μedical Spa Services και ιδιοκτήτης και επ.υπεύθυνος των PHYSIOGALINOS 1 (Μυτιλήνη) & 2 (Καλλονή) Αdvanced Physiotherapy Clinics.

«Η Aeolian Executive Medical Spa Services, δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχειακών Spa με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την αναγωγή τους σε θεραπευτικό επίπεδο από πιστοποιημενους εξειδικευμένους θεραπευτές του κλάδου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα και υψηλή τεχνογνωσία, εγγυώμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσεγγίζουμε την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ξεχωριστά, με σκοπό την καλύτερη ανάδειξη του χώρου, του φυσικού περιβάλλοντος, των υπηρεσιών και των ιδιαίτερων στοιχείων που διαθέτει. Διαθέτουμε υψηλή εξειδίκευση στον κλάδο των ξενοδοχείων και σπα. Η επιστημονική μας ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ευεξίας, του θεραπευτικού τουρισμού και του ιατρικού θερμαλισμού (SPA)»

Τόνισε ο κ. Γαληνός και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι η διαχείριση κέντρων ευεξίας και SPA και θα επενδύουμε συνεχώς σε αυτό. Αναδεικνύουμε την αξία της θεραπευτικής μάλαξης, με διάφορα είδη και έλαια από όλο τον κόσμο. Συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς αρωματικών ελαίων, ιαμάτων, σαπουνιών και αρωμάτων θα είναι προτεραιότητα μας ! Η αξία της θεραπευτικής μάλαξης μπαίνει δυναμικά και για πρώτη φορά εδώ από την Λέσβο στα μεγαλύτερα και καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού ,αρχίζοντας από το Aeolian. Έτσι δημιουργούμε σταδιακά ένα νέο τουριστικό μoντελο για τη Λέσβο και την Ελλάδα».

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δίκλινα δωμάτια, Superior σουίτες, στούντιο σουίτες αλλά και οικογενειακά δωμάτια. Το Aeolian Village θα ικανοποιήσει τόσο τα ζευγάρια που επιθυμούν ρομαντικές διακοπές, όσο και τις παρέες, αλλά και τις οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών. 
Το Aeolian προσφέρει συναρπαστικές επιλογές όπως windsurfing, ιστιοπλοΐα, SUP και πολλά άλλα. Επίσης περιλαμβάνει στις δράσεις του γιόγκα, τένις, περιηγήσεις με ποδήλατο και ένα ολοκαίνουριο γήπεδο PADDEL τένις για τους επισκέπτες. 
Με τις δύο πολυτελείς πισίνες και την ψυχαγωγία που ζωντανεύει το θέρετρο μέρα και νύχτα, το Aeolian Village έχει πραγματικά κάτι για όλους. 
Αν παρόλ' αυτά,  το μόνο που επιθυμείτε είναι να χαλαρώσετε και να χαρείτε τον ήλιο, μπορείτε να απολαύσετε την αμμώδη παραλία και να αφεθείτε στην ξεκούραστη ευδαιμονία της χαλαρής κολύμβησης και της ηλιοθεραπείας.
Τα παιδιά σας μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από την ειδική παιδική πισίνα και τον καινούργιο ανανεωμένο παιδότοπο. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας παρκοκρέβατα και καρεκλάκια καθώς αυτά διατίθενται χωρίς επιπλέον κόστος. 
Να σημειώσουμε τέλος, ότι τα ήδη πανέμορφα δωμάτια και οι σουίτες έχουν δεχθεί ριζική ανανέωση φέτος και είναι πλέον, όλοι πανέτοιμοι να σας υποδεχθούν. 
Από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Aeolian μπορεί να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή