× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στη Λήμνο

Συμμετείχε σε προεκλογική συγκέντρωση και περιοδεία στα χωριά

Δημοσίευση 7/6/2023

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου στη Λήμνο

Τη Λήμνο επισκέφθηκε το περασμένο Σάββατο 3 Ιουνίου ο υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόγευμα του Σαββάτου μαζί με την υποψήφιά από τη Λήμνο κ. Φωτεινή Μελάτου συμμετείχαν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση.

Το βράδυ, μαζί με την κ. Μελάτου και με άλλα στελέχη της τοπικής οργάνωσης, επισκέφθηκαν το χωριό Θάνος όπου έγινε εκτεταμένη ανάλυση των αποτελεσμάτων των εκλογών στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο.  

Το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε την Ατσική, όπου και εκκλησιάσθηκε μαζί με τους κατοίκους. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Μούδρο. Και στις δύο κωμοπόλεις συνομίλησε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πολίτες για την αναγκαιότητα εγρήγορσης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργά το μεσημέρι συμμετείχε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λήμνου με την ηπειρωτική Ελλάδα και το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής παρακολούθησε τον λαμπρό πολυαρχιερατικό εσπερινό της Εορτής του Αγίου Πνεύματος στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας Μυρίνης. Την Δευτέρα 5 Ιουνίου στον ίδιο ναό παρακολούθησε την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα το απόγευμα επισκέφθηκε τα χωριά Κοντοπούλη, Άγιο Δημήτριο και Ρεπανίδι έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους αλλά και εκπροσώπους διάφορων φορέων.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ