× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Για τέταρτη χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις της στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου της που επιβραβεύεται επί σειρά τεσσάρων ετών με Silverβραβείο, αλλά και τιμητικό έπαινο για τις υπεύθυνες πρακτικές της σύμφωνα με τα διεθνή κριτήρια αξιολόγησης ESG

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/7/2023

Για τέταρτη χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει για τις υψηλές επιδόσεις της στον Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index

Από αριστερά – δεξιά
Ευαγγελία Δεδούση, Associate, Corporate Responsibility, Μαρία Ρουκούδη, Team
Manager, Corporate Responsibility

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάμεσα στις 15 κορυφαίες επιχειρήσεις που κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσειςβάσει των διεθνών κριτηρίων αξιολογήσεων CR Index,βρίσκεται η Lidl Ελλάς, η οποία υπήρξε η μοναδική εταιρεία του κλάδου της που επιβραβεύεται για τέταρτηχρονιά με Silver βραβείο, αλλά και τιμητικό έπαινο για τις δράσεις της για την κοινωνία, σύμφωνα με τα 100 κριτήρια ESG του Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index.

«Στη Lidl Ελλάς βαδίζουμε προς ένα καλύτερο αύριο με τη δύναμη των αξιών ESG. Επενδύουμε σεστρατηγικές συνέργειες με στόχο να μειώνουμε συνεχώς το ανθρακικό μας αποτύπωμα, αυξάνοντας παράλληλα το αποτύπωμά μας στην κοινωνία. Υπογραμμίζουμε τη δέσμευσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη με την αυξανόμενη διάθεση βιώσιμων προϊόντων και μετρήσιμες πρακτικέςπου προστατεύουν το κλίμα, αλλά καιτη διασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας. Φέρουμε ιδιαίτερη ευθύνη ως υπεύθυνος εργοδότης, διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες εργασίας και ανοίγοντας δρόμους εξέλιξης για τουςεργαζομένους μας. Όλες οι επιχειρηματικές μας θέσεις αντικατοπτρίζονται στη διάκρισή μας στο CR Index 2022-2023, η οποία μας τιμά ιδιαίτερα»,δήλωσε η Βασιλική Αδαμίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Lidl Ελλάς, με την επιχειρηματική της στάση δηλώνει την ευθύνη της απέναντι στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, υιοθετώντας αυστηρά κριτήρια για κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η διαδικασία αξιολόγησης CR Index διενεργήθηκε και φέτος για 15η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (Corporate Responsibility Institute), στηρίζοντας και επιβραβεύοντας την Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιώσιμη Ανάπτυξη που εντάσσεται στην επιχειρηματική στρατηγική.

Σχετικά με τον Δείκτη CR Index

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Δείκτης CR Index αποτελεί τον πρώτο ESG Δείκτη στην Ελλάδα που από το 2008, αξιολογεί τις επιδόσεις των επιχειρήσεων αναφορικά με την κοινωνία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους, την εταιρική διακυβέρνηση και την αγορά, βάσει 100 διεθνών κριτηρίων, που σήμερα είναι προαπαιτούμενα στους σημαντικότερους ESG δείκτες και πρότυπα. Ο CR Index παρέχει στις επιχειρήσεις ένα χρήσιμο στρατηγικό εργαλείο, που παρουσιάζει τα δυνατά σημεία αλλά και σημεία που επιδέχονται βελτίωση, παρέχοντας αναλυτικά στοιχεία και σύγκριση ανά κλάδο και συμβάλει στη βελτίωση των ESG Ratings, που έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αξιοπιστία των εταιρειών σε επενδυτές-τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/lidlhellas

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ξεκίνησε η πληρωμή των συνδεδεμένων επιδοτήσεων

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΑΓΟΡΑ

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

ψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέα εποχή για την πλαζ Τσαμάκια της Μυτιλήνης

Ξεκίνησε τη λειτουργία της νωρίτερα από ποτέ με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό, ανακαινισμένα αποδυτήρια, τουαλέτες και είσοδο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Κίνηση στην αγορά της Μυτιλήνης την Κυριακή

Ανοιχτά τα καταστήματα έως τις 3, την Κυριακή των Βαϊων εγκαινιάζοντας το πασχαλινό ωράριο
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΑΓΡΟΤΕΣ

Ανοιξη στις τιμές του ελαιολάδου ξανά

Ισπανικό σάλπισμα ανόδου των τιμών
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Η αγορά της Μυτιλήνης περιμένει...«Ανάσταση», τη Μεγάλη Εβδομάδα

Υποτονική είναι η κίνηση στα καταστήματα της πόλης παρά το γεγονός ότι είμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα. Στα δώρα και στις επιδοτήσεις που πληρώνονται από βδομάδα, εναποθέτουν οι έμποροι τις ελπίδες τους