× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ειρήνη Σταματέλλη: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

«Έχετε τη δύναμη και την εξαιρετική ευκαιρία να αλλάξετε για πάντα το μέλλον του τόπου μας! Έχουμε τον τρόπο και τη θέληση να τα καταφέρουμε!»

Δημοσίευση 28/9/2023

Ειρήνη Σταματέλλη: Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος μαζί με τον Αλκιβιάδη Στεφανή

Αγαπητοί συμπατριώτες,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ονομάζομαι Ειρήνη Σταματελλη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην υπέροχη Μυτιλήνη μας, στον οικισμό της Σκάλας Λουτρών.

Είμαι απόφοιτος της νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μαχόμενη δικηγόρος, πρώην μέλος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά και νυν μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Μυτιλήνης, από το έτος 2008 έως σήμερα.

Εργάστηκα στην Αθήνα και τον Πειραιά, αρχικά, ώσπου θέλησα να επιστρέψω στην πατρίδα μου για να υπηρετήσω το κοινωνικό σύνολο και να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο χωριό μου, την Σκάλα Λουτρών έμαθα από παιδί να συμμετέχω στα κοινά, να διεκδικώ με επιμονή και πάθος το καλύτερο, το υγιές, το εκλεπτυσμένο, το καινοτόμο!! Έμαθα να μην εφησυχαζω, να βρίσκομαι πάντα κοντά στον κόσμο και τις δίκαιες διεκδικήσεις του. Έμαθα να βοηθω και να στηρίζω τους συνανθρώπους μου!!

Μου δίδαξαν την αγάπη για τον τόπο μου, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Την αλληλεγγύη, την προσφορά, την ανιδιοτέλεια, την ομαδικότητα μα κυρίως τη δύναμη της Ομόνοιας και της κοινωνικής ειρήνης, που κανει θαύματα!! Το σεβασμό και την αξία του διαλόγου, τη δημοκρατία και το χρέος απέναντι στην κοινωνία μας.

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε ότι δεν το βάζω ποτέ κάτω, όταν πρόκειται για το καθήκον μου έναντι του κοινωνικού συνόλου!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αυτές τις αξίες πορεύτηκα και πορεύομαι στην ζωή, καθώς για μένα πάντα προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος, η ποιότητα της ζωής του, η καθημερινή του αξιοπρέπεια, η υπερήφανη διαβίωση του, η ασφάλεια, η υγεία του, η ψυχική του καλλιέργεια, η μόρφωση και η συνθήκη γενικά, που θα του χαρίσει απλόχερα όλα τα παραπάνω.

Επειδή το νησί μας, όπως και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου μας δεν στερούνται ούτε υπολείπονται της υπόλοιπης Ελλάδας, αδραξα τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Κο Στεφανή, καθώς ο αξιακος μας κώδικας, ταυτίζεται σε πολλά!! Μας συνδέουν το όραμα και το όνειρο, η καθαρή ψυχή, η ευρυγώνια αντίληψη μας για το μέλλον του τόπου μας, η προσήλωση στους στόχους μας, η προοδευτική μας ματιά, η εντιμότητα και η ευθύτητα. Η αγάπη μας για το συνάνθρωπο και την πατρίδα μας!!

Ερχόμαστε για να υπηρετήσουμε την κοινωνία μας! Να αναδείξουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Να εργαστούμε με συγκρότηση πάνω στις άπειρες δυνατότητες των νησιών μας, τα φυσικά τους κάλλη,τα μοναδικά και αγνά του προϊόντα, το χρυσάφι μας εν ολίγοις, που δεν έχει αξιοποιηθεί, αρκουντως έως σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μας πλαισιώνουν επιστήμονες, τεχνοκράτες, διόσκουροι της αυτοδιοίκησης με μακρά εμπειρία και έργο, γνώστες των αλληλέγγυων μορφών οικονομίας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Άνθρωποι που εργάζονται στην φύση και στα προϊόντα της, εκπαιδευτικοί, έμποροι, που γνωρίζουν την αγορά, μα και άνθρωποι που ασκούν λειτουργήματα και είναι πάντα στην υπηρεσία του πολίτη.

Σε αυτόν τον στόχο, λοιπόν σας θέλουμε δίπλα μας!! Θέλουμε να σας ακούμε, να ακούμε τους προβληματισμούς, τις ανάγκες και τις ιδέες σας. Θέλουμε το όραμα μας να γίνει και όραμα σας, κοινός τόπος για ομαδική δουλειά και συνεργασία. Θέλουμε τον πολίτη, δίπλα μας, ενεργό και δραστήριο. Οι ημέρες του απρόσωπου και του ξύλινου λόγου, οι λαϊκισμοί, οι κούφιες υποσχέσεις ή η πολιτικάντικη νοοτροπία δεν είναι επιλογή μας.

Επιλογή μας είναι να εργαστούμε σκληρά, ομαδικά και ακεραια. Ο κος Στεφανής έχει την απόλυτη ικανότητα, το απαιτούμενο ήθος αλλά κυρίως τις μοναδικες δεξιότητες για να τα καταφέρει!!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά σας!! Για σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας!! Για μία Λέσβο της άνοιξης!! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ