× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Τα πρώτα μας γενέθλια. Σας ευχαριστούμε!

Το «Πανελλήνιον» γέμισε από φίλες και φίλους του «Ν» την Παρασκευή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/2/2020

Τα πρώτα μας γενέθλια. Σας ευχαριστούμε!

Ύστερα από έναν μαραθώνιο ζωντανών συνεχόμενων εκπομπών με δεκάδες καλεσμένους και φίλους που ήρθαν να ευχηθούν στο «Πανελλήνιον» για τα πρώτα γενέθλια του «Ν» από το πρωί της Παρασκευής, η γιορτή κορυφώθηκε το βράδυ με εκδήλωση για τα Μέσα Ενημέρωσης και τη συναυλία του «Ξεκούρδιστου Μήλου» και των «Ego Drive», που απογείωσαν με τις μουσικές τους και οι φίλες και φίλοι που έφτασαν στο πάρτυ δεν ήθελαν να φύγουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλες και όλοι εμείς στο «Ν» σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη στήριξη, αλλά και για το ότι μας δώσατε την ευκαιρία για μία ολόκληρη μέρα να χαρούμε τους κόπους και τα ατέλειωτα ξενύχτια!

«Τα ΑΛΛΑ Μέσα Ενημέρωσης την εποχή της κρίσης» το θέμα της συζήτησης, αλλά και η ενημέρωση που δικαιούνται οι πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις ευχές τους έστειλαν οι βουλευτές Νομού Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς και του Κομμουνιστικού Κόμματος, Μαρία Κομνηνάκα και τους ευχαριστούμε θερμά.

« Γράφουμε σύμφωνα με αυτά που μας επιτάσσει η συνείδηση μας, το λειτούργημα μας και φυσικά το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου. Στεκόμαστε κριτικά απέναντι σε κάθε εξουσία. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος της δημοσιογραφίας που εμείς θέλουμε, που εμείς επιδιώκουμε. Ανεξάρτητη και μαχητική. Να γράφεις αυτά που ενοχλούν με όποιο κόστος. Χωρίς φόβο αλλά με πάθος για την αλήθεια και την Δημοκρατία» τόνισε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Θράσος Αβραάμ.

Μια σφαιρική ανάγνωση της πραγματικότητας που βιώνουμε σήμερα οι δημοσιογράφοι σε όλη την Ελλάδα, εργασιακές σχέσεις,  μορφή και περιεχόμενο, αλλά και ο ρόλος της δημοσιογραφίας ήταν μεταξύ άλλων στην πολύτιμη τοποθέτηση της Μαρίας Λούκα, δημοσιογράφου και σεναριογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δικό τους παράδειγμα από την Εφημερίδα των Συντακτών και το The Press Project.gr παρουσίασαν οι συνάδελφοι Σωτήρης Μανιάτης, διευθυντής σύνταξης και ο Κωνσταντίνος Πουλής. Πιθαμή προς πιθαμή, ο Καθηγητής Γιώργος Πλειός, πρόεδρος του Τμήματος ΜΜΕ στο ΕΚΠΑ, και ιδρυτής του νέου μεταπτυχιακού για το προσφυγικό και τη δημοσιογραφία, ανέλυσε κάθε πτυχή της ηλεκτρονικής εφημερίδας. Mετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποία κλήθηκε να κόψει τιμής ένεκεν ο παλαιότερος δημοσιογράφος και εθελοντής του Νησιού Στρατής Μπαλάσκας.

Δείτε ΟΛΗ την Εκδήλωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθησε το Ξεκούρδιστο Μήλο και οι EGO DRIVE

 

Ευχαριστίες

Στον δημιουργό του site και του layout, Κώστα Τζίλα. Στον Γρηγόρη Τζίλα και τη Nextweb.

Στους συνεργάτες μας που μας στήριξαν και μας στηρίζουν αφιλοκερδώς από την πρώτη μέρα

Πρώτος απ’ όλους ο Στρατής Μπαλάσκας, ο πρύτανης της δημοσιογραφίας στη Λέσβο που εμπιστεύτηκε και εμπιστεύεται στο Νησί ιστορίες, αναμνήσεις και γνώσεις, αλλά κυρίως την πολύτιμη εμπειρία του.

Η Άννα- Μαρία Παπαδοπούλου για την βοήθεια της

Ο Μανώλης Γιαννακέλος με τις κορυφαίες γνώσεις του στα ραδιοτηλεοπτικά πράγματα

Ο Μιχάλης Μπάκας με τα άρθρα του στην στήλη άλατος, την περιβαλλοντική του συνείδηση και τις φωτογραφίες του

Ο Νικόλας Αθανάσης με τις ξεναγήσεις του στις πιο όμορφες διαδρομές στη Λέσβο περιγράφοντας βήμα-βήμα κάθε πεζοπορία με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και ο Μανώλης Αντωνάκης

Η Μαρία Γρηγορά με το πλούσιο αρχείο της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Μυτιλήνης που μας γνωρίζει την παλιά Λέσβο

Ο Ξενοφών Μαυραγάνης με τα κοφτερά- άρθρα γνώμης

Ο Ηλίας Νταγλαράκης με τα άρθρα του για την ψυχολογία, ο Νίκος Μοσχόπουλος για την ψυχιατρική αλλά και η Στέλλα Σπύρου από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ο Μύρων- Σπύρος Παυλής και ο Ηλίας Γιαννακόπουλος για τα άρθρα τους και τις φωτογραφίες τους που κόσμησαν τόσο το Νησί, όσο και το περιοδικό μας, την Πλατεία, καθώς και ο Γιώργος Καζάζης για τα φωτογραφικά του θέματα στην Πλατεία.

 

Και μια σειρά ανθρώπων που εμπιστεύτηκαν την πένα τους στο Νησί:

Η Μαρία Λίλα, ο Παναγιώτης Κλαδίτης, ο Δημήτρης Καράμαλης, η Ειρήνη Λαγούτατζη, ο Αθανάσιος Καλαμάτας, ο Γιώργος Τυρίκος- Εργάς, ο Ορέστης Μεταξάς, ο Σωκράτης Ματζουράνης, ο Νίκος Μανάβης, ο Στρατής Πάλλης, ο Απόστολος Κομνηνάκας, ο Άρης Σπέρκος, ο Αριστείδης Καλάργαλης, ο Πάνος Κοσμάς, η Τζώρτζια Ρασβίτσου, ο Νίκος Χρυσάφης, ο Πάρης Βουνατσής, ο Στρατής Σκουντιανέλλης, η Έφη Σιαλευρή, ο Ιωσήφ Μποντετζάγιας, ο Ραφαήλ Παλαιοπάνης, η Ντέπη Χατζηκαμπάνη, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Γιάννης Μπαλπακάκης, ο Παναγιώτης Σελάχας, η Φάνια Βαλάση, ο Ραφαήλ Κάμπερ, ο Λευτέρης Χαβός, η Μαντώ Ραχωβίτσα, ο Στρατής Νικολάου, ο Μιχάλης Βαϊτης, ο Γιώργος Συκάς, ο Γρηγόρης Στυλιανού, ο Απόστολος Σγούτσος, ο Νικόλαος Άνθης, ο Στρατής Φρατζέσκος, ο Θέμης Κλιομιδιώτης, ο Κώστας Κουτσοβίλης, η Ειρήνη Σταματέλλη, ο Μάνος Δούκας, ο Θεόφραστος Βαμβουρέλλης, ο Παντελής Τσομπανέλλης, η Νάσια Δαφιώτη και ο Δημήτρης Πρωτούλης

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Αθανασίου για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Ο βουλευτής της Ν.Δ. συμμετείχε στην παρουσίαση του βιβλίου του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή