× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δημαιρεσίες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Δείτε ποιοι εξελέγησαν στο προεδρείο του συμβουλίου και στη δημοτική επιτροπή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/1/2024

Δημαιρεσίες στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου

Στο δημοτικό θέατρο Καλλονής πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου και την εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ομόφωνα εξελέγησαν στη θέση του Προέδρου του Σώματος ο Στρατής Γελαγώτης από την παράταξη του Ταξιάρχη Βέρρου, Αντιπρόεδρος η Ελένη Μόλβαλη από την παράταξη του Απόστολου Αλατζά, Γενικός Γραμματέας ο Θέμης Κλιομιδιώτης από την παράταξη του Γιάννη Συκά.
Στη δημοτική επιτροπή του Δήμου Δυτικής Λέσβου ως τακτικά μέλη εξελέγησαν οι Χαράλαμπος Ελευθερίου, Παναγιώτης Δήσσος, Χαράλαμπος ΜαραγκόςΝικόλαος Αλεξανδρής από την παράταξη Βέρρου και Απόστολος Αλατζάς, Απόστολος Βαρελτζής από την παράταξη Αλατζά. Πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής θα είναι ο Γιώργος Αλάνης.

Αναπληρωματικά μέλη: Ασανούλα Γιαννή Κοκκινέλλη, Δημήτρης Αλεξίου
Ζαχαρώ Ιωακείμ, Αλέξανδρος Ροδίτης, Γιώργος Συκάς, Αντώνης Πανταχός
Μετά από πρόταση του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου και επειδή η παράταξη του κ. Συκά δεν εκπροσωπείται στη δημοτική επιτροπή, θα συμμετέχει στη δημοτική επιτροπή ως μέλος -χωρίς δικαίωμα ψήφου- και ο κ. Γιάννης Συκάς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ