× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ευχαριστούν τους Φαρμακοποιούς

Επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2020

Ευχαριστούν τους Φαρμακοποιούς

Ευχαριστήρια επιστολή στον Φαρμακευτικό Σύλλογο και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Λέσβου απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου για την δωρεάν παραχώρηση  υλικών ατομικής προστασίας, συνολικά 1.000 φιαλιδίων αντισηπτικών και 4.500 μάσκών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

Κατά την κρίσιμη αυτή περίοδο που διανύουμε και ειδικά των τελευταίων δύο μηνών όλοι οι αστυνομικοί καταβάλλουν τιτάνια προσπάθεια προκειμένου να διασφαλίσουνε τη δημόσια υγεία, ένεκα της πανδημίας του ιού “Covid 19” εκθέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τους ίδιους τους τους εαυτούς. 

Μέσα στη δύσκολη όμως αυτή συγκυρία φορείς όπως οι Φαρμακοποιοί της Λέσβου εκτιμώντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας απέδειξαν την αλληλεγγύη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως το έργο μας κατά την περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο, και δεδομένου του ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπεραστεί, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λέσβου και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Λέσβου ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου μας, προχώρησαν στην παραχώρηση δωρεάν υλικών ατομικής προστασίας (συνολικά 1.000 φιαλίδια αντισηπτικών και 4.500 μάσκες ) προς τα τρία Σώματα ανάλογα με τη δύναμη των Σωμάτων Ασφαλείας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15/05/2020 στο αμφιθέατρο της Δ.Α. Λέσβου παρουσία τοπικών δημοσιογράφων και εκπροσώπων των τριών Σωμάτων Ασφαλείας (Ελληνικής Αστυνομίας, Λιμενικού Σώματος και Πυροσβεστικού Υπηρεσία) .

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την αποδοχή της προσφοράς μας στην τοπική κοινωνία και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε όλοι μαζί, προκειμένου να βγούμε αλώβητοι από αυτή την απειλή.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου ευχαριστεί θερμά το Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου και το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Λέσβου για τη σημαντική παραχώρηση δωρεάν υλικών ατομικής προστασίας προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου που επιτελούν οι αστυνομικοί καθημερινά ένεκα της πανδημίας του ιού “Covid 19” και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα υλικά Ατομικής Προστασίας ήδη διανέμονται στα μέλη μας, με προτεραιότητα όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Για όλους εμάς η αναγνώριση του έργου μας και η έμπρακτη στήριξη σας αποτελεί το μεγαλύτερο παράσημο και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Επιτυχία για τους μαθητές του 1ου Προτύπου Γυμνασίου Μυτιλήνης

Κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στο διαγωνισμό ACSTAC 2024 του κολεγίου Ανατόλια
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Απεργούν δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι στον Τύπο

Οι ομοσπονδίες των δημοσιογράφων και των εργαζομένων στον Τύπο προχώρησαν στην προκήρυξη απεργίας για την Πρωτομαγιά
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην Πλατεία Σαπφούς την Πρωτομαγιά ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων

«Δεν αντέχουμε την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την πείνα, τη δυστυχία που μας έχουν επιβάλει» σημειώνει στην ανακοίνωση – κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύνδεσμος
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Νέα Διοίκηση στον Σύνδεσμο Συμβούλων Επιχειρήσεων Βορείου Αιγαίου

Οι εκλογές διεξήχθησαν ηλεκτρονικά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Για την εγγραφή στην Α τάξη Γυμνασίου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τροχαίο ατύχημα στη Μυτιλήνη

Συγκρούστηκε φορτηγό με μηχανάκι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μοσχοβόλησε το σχολείο λαζαράκια!

Τα παιδιά του 15ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης έπλασαν, στόλισαν και έψησαν τα λαζαράκια γεμίζοντας όλους τους σχολικούς χώρους με αρώματα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Κι από τη Λέσβο πέρασε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ιωσήφ Αντιζάς ή «Κοντός»: Το όνομά του είναι το πρώτο που φιγουράρει στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια στου Ρέντη και τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη
ΥΓΕΙΑ

Νέο μόνιμο προσωπικό στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ορκίστηκαν το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ανήλικος Γεραγώτης καλλιεργούσε χασίς

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Απεγκλωβισμός 33 ατόμων από βραχονησίδα ανοιχτά του Μανταμάδου

Επιχείρηση διάσωσης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης